Români, nu vă pierdeți cu FIREA. Noua Românie declanșează bătălia pentru parlamentare

Alegerile locale din România încheiate duminică seară, ne arată în ce hal am ajuns ca nație. Lipsa alternativei politice ne-a făcut pe mulți dintre noi să votăm candidați declarați ca ”independenți” după ce au dezertat din partidele corupte, candidați penali sau chiar aflați în stare de arest la domiciliu. Dar toate astea se vor schimba începând de azi, dragi români. De azi, Noua Românie nu mai tace. De azi, Noua Românie, face! De azi, spunem stop tuturor partidelor corupte și închipuiților care se vând independenți și ”virgini politic”.

Când vezi ce specimene au ajuns iar primari la comune și orașe, mai că-ți vine să-ți iei tălpășița din România. Cu siguranță mulți români sunt dezamăgiți de aceste rezultate, mai ales cei care au și mers la vot și au votat schimbarea. Din păcate, nu au prea avut ce ”schimbare” să voteze căci cu mici excepții, candidați au fost tot aceiași.

Din păcate la locale, românii nu au avut o alternativă reală, a fost un fake în pur stil românesc.

Deși am rămas mulți cu un gust amar după ce am văzut cât de roșie s-a făcut România, eu vă îndemn să fiți optimiști.

De azi, Noua Românie își intră în rol și dă startul schimbării clasei politice și implicit României. Nu am participat la locale întrucât nu suntem ai ”CUIVA” și nu suntem finanțați de ”CINEVA”.

Dar ne pregătim serios și temeinic pentru alegerile parlamentare. Din 17 iunie, ziua în care PNR face un an de la înființare, dăm startul selecției interne de candidați ai Noua Românie.

PNR va merge la parlamentare doar cu candidați tineri, care sunt la prima lor participare la un scrutin electoral. Noi nu vă prostim sau manipulăm și nu trimitem la parlamentare traseiști politici și infiltrați din alte părți.

PNR este singurul partid creat de la zero în România, primul și unicul partid care nu acceptă traseiști politici.

Românii vor avea în sfârșit la parlamentare cu cine vota. Tineri, pregătiți profesional, curați, dornici de schimbare, fără a fi marionetele cuiva.

Vă întrebați dacă noi, cei din Noua Românie avem vreo șansă la parlamentare. Am să vă răspund sincer: avem șansa pe care voi toți românii cu drept de vot ne-o acordați.

Dacă ne trezim cu adevărat acum la viață și nu mai râncezim în indolență și nepăsare, și luăm atitudine, vom fi mândri de ce vom reuși să facem împreună.

În loc să ne plângem, văicărim, lamentăm că nimic nu se mai poate face, mai bine să încercăm și vom vedea mai apoi ce rezultate putem obține și ce anume putem schimba.

Invit toți românii care au ieșit în stradă după tragedia din Colectiv, să iasă și acum din casă, să vină alături de Noua Românie. Să susțină acest proiect atât cât pot și cum se pricep.

Noi suntem alternativa care va schimba România. Noi, Noua Românie suntem adevărata alternativă la actuala clasă politică.

Hai să nu ratăm această șansă și să transformăm roșul în albastru să permitem soarelui să strălucească și să ne încălzească inima.

Vă aștept cu inima deschisă în Noua Românie! Te poți înscrie AICI. Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.