Președintele PNR Marea Britanie: Campania Brexit, bazată pe minciuni şi dezinformare, promovând ura şi rasismul

marius-tiuliumeanu-brexit-pnr-marea-britanie1-692x360.jpg

Marius Tiuliumeanu, Președintele Organizației PNR Marea Britanie susține că britanicii au fost dezinformați și manipulați de către liderul extremist Nigel Farage și de către partidul acestuia, în privința Brexit-ului. Președintele PNR Marea Britanie este dezamăgit de rezultatul referendumului și spune că primii care au de pierdut vor fi britanicii.

Stabilit de zece ani în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Marius Tiuliumeanu susține că britanicii au votat în necunoștință de cauză și că în toată campania de promovarea referendumului extremiștii au promovat doar ura și rasismul.

Din păcate m-am trezit în dimineaţa această şi am aflat că 51,9% din cetăţenii britanici au votat să părăsească Uniunea Europeană, speram să fie doar un coşmar şi de fapt eu încă nu mă trezisem. Părerea mea personală, fiind implicat direct în această campanie, este că soarta Marii Britanii a fost în mâinile unor oameni confuzi şi dezinformati, oameni care nu au înţeles importanța istorică a acestui vot şi că odată ce iau o decizie va trebui să trăiască tot restul vieţii cu ea pentru că nu mai există cale de întoarcere. E foarte trist că aşa ceva s-a putut întâmpla aici. campania Brexit a fost bazată pe minciuni şi dezinformare promovând ura şi rasismul unul din personajele cheie ale Brexitului fiind Nigel Farage un personaj colorat gen Donald Trump”, a declarat Mariua Tiuliumeanu Președintele PNR Marea Britanie.

Liderul Organizației PNR Marea Britanie detaliază pe scurt principalele argumente folosite în campanie pentru a determina britanicii să voteze pentru ieșirea din Uniunea Europeană: Principalele argumente ale lor au fost: – stoparea imigrării şi controlul asupra graniţelor, foarte fals peste 60% din imigranţi vin din afara UE. Ce vor face în privinţa asta??? Turcia se va alătura UE şi milioane de turci vor invada Marea Britanie, fals din nou. Turcia nu va face parte din UE în următorii 20-30 de ani. Pentru a adera trebuie să negocieze peste 50 de capitole iar în ultimii 10 ani au negociat doar unul dovadă că nu există interes nici din partea lor nici din partea Europei. Acestea sunt doar câteva minciuni ale Brexit-ului. 

Președintele PNR Marea Britanie transmite un mesaj românilor care lucrează în UK: Mesajul meu pentru românii din Marea Britanie este să nu se alarmeze din cauza zvonurilor foarte false care circulă pentru că noi cei care muncim legal şi plătim taxe nu vom Fi afectaţi plus negocierile de ieşire din UE vor dura cel puţin 2 ani. “God save the British people!”