Noua Românie urează “La mulți ani!”, municipiului Piatra Neamț

După evenimentul din 17 iunie 2016, când primul proiect politic din România creat de tineri neimplicați activ în viața politică și interzis traseiștilor politici a împlinit 1 an de la înființare, a venit și rândul orașului Piatra Neamț să îmbrace straie de sărbătoare.

 Orașul de la poalele Carpaților Orientali sau ”Perla Moldovei” așa cum a fost botezat datorită arhitecturii și a peisajului în care este încadrat, sărbătorește 632 de ani de la prima atestare documentară. Întreceri sportive, piese de teatru, ateliere de meșteșug,  muzică pentru toate gusturile sunt doar căteva dintre manifestările care promit bună dispoziție, relaxare, dar și o doză de cultură; pe care le regăsim în programul ”Piata Fest 2016” organizat de Primăria Piatra Neamț.

Organizația PNR Piatra Neamț urează prosperitate economică, infrastructură modernă, păstrarea statutului de emblemă a Moldovei prin gestionarea corectă a resurselor și prin promovarea turisitică a frumuseților naturale ale municipiului atât în țară cât și peste hotare. Pietrenii să se bucure în continuare de bogația naturală a zonei, să își păstreze ospitalitatea și să valorifice în continuare tradițiile locului.

Noua Românie este alături de Piatra Neamț prin intermediul organizației locale care a fost înființată pe data de 8 martie 2016 și își propune să fie alături de locuitorii orașului, să-i asculte și alături de ei să găsească soluții la problemele locale cu care se confruntă.

“Urez cetățenilor din municipiul Piatra Neamț, la mulți ani! Împreună o să reușim să aducem Piatra Neamțul la numele pe care îl avea acum mult timp: Perla Moldovei!!!”a declarat Adrian Reis,  Președintele Organizației PNR Piatra Neamț.

PNR este primul partid din România înființat după 26 de ani de democrație, de la zero, din tineri neafiliați politic și dornici de o schimbare reală a României. Înscrierile se pot face exclusiv online, pe site-ul oficial www.partidulnouaromanie.ro.

La mulți ani, Piatra Neamț!