Noua Românie cere eliminarea taxei de intrare la ștrand și reducerea taxei de acces la Telegondolă

Noua Românie prin intermediul Organizației PNR Piatra Neamț lansează o invitație tuturor cetățenilor județului Neamț să se alăture manifestării ”Pentru Piatra Neamț”, care va avea loc Vineri, 15 iulie 2016 și Miercuri, 20 Iulie 2016 , începând cu ora 18, la Turnul lui Ștefan cel Mare, pentru a spune STOP corupției locale și pentru a lupta pentru cetațeni.

 Organizația PNR Piatra Neamț militează prin intermediul manifestării publice, ”Pentru Piatra Neamț” pentru eliminarea taxei abuzive percepute la  bariera de la intrarea în Ștrandul Municipal, pe un drum public.

Solicităm autorităților locale să respecte Hotărârea Judecătoarească 5916/279/2016 și să ofere acces liber cetățenilor la intrarea în ștrand și înlăturarea barierei ilegale.

Susținem eliminarea corupției cu privire la admnistrarea defectoasă a ștrandului și a terenurilor din zonă și exercitarea îndatoririlor legale în slujba locuitorilor orașului.

Această acțiune își propune și diminuarea tarifelor la Telegondola orașului Piatra Neamț, astfel încât să devină accesibile tuturor turiștilor, dar și cetățenii orașului cu venituri mai mici. Astfel, Organizația PNR Piatra Neamț propune reducerea tarifului de acces la Telegondolă, la jumătate și gratuitate pentru copiii până în 6 ani și pentru pensionari.

Invităm toți locuitorii din Municipiul Piatra Neamț să ni se alăture manifestării noastre din data de 15 și 20 Iulie 2016, orele 18 la Turnul lui Ștefan cel Mare pentru a reuși să concretizăm cele două lucruri pentru Piața neamt. Împreună putem să schimbăm neregulile din oraș și județ. Organizația PNR Piatra Neamț va așteaptă la sediul nostru pentru a găsi împreună soluții pentru problemele din orașul nostru!”, a declarat Adrian Reis, președintele Organizației PNR Piatra Neamț.

Acțiunea ”Pentru Piatra Neamț” susține un oraș al oamenilor, al cetățenilor, condamnă corupția din rândul autorităților locale și susține liberul acces la turismul local, și locuitorilor acestei zone. Așadar, e momentul să luptăm împreună pentru un oraș european, pentru un oraș al nostru, al tuturor, pentru un oraș dezvoltat și prosper. Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Pagina evenimentului :  https://www.facebook.com/events/800773406720941/#

Pagina Organizației PNR Piatra Neamț: https://www.facebook.com/pnrpiatraneamt