Noua Românie înființează Organizație locală și în Sectorul 2 al Capitalei

Membrii Partidului Noua Românie din Sectorul 2 al Capitalei au de azi, Organizație Locală. Întrucât s-a atins pragul minim de 40 de membri cu domiciliul în Sectorul 2, azi, 16 iulie 2016, s-a înființat prin decizia Președintelui Noua Românie, Sebastian Popescu, Organizația PNR Sector 2.

Noua Românie continuă să se dezvolte în Capitala României. După Sectoarele 3, 4, 1 și 6, azi a venit rândul Sectorului 2 al Capitalei să aibă Organizație Locală a PNR.

Acest lucru a fost posibil întrucât azi s-a atins pragul de 40 de membri cu domiciliul în Sectorul 2 al Capitalei, condiție obligatorie prevăzută în Statutul PNR la articolul 16, pentru a putea înființa organizația de sector.

Pe 30 iulie 2016, la ora 12.00, membrii Organizaţiei PNR Sector 2 sunt convocaţi la Adunarea de Sector pentru a-şi alege prin vot conducerea executivă.

Adunarea de Sector va avea loc la Sediul Central al PNR din Strada Constantin Bosianu Nr. 10.

Biroul Executiv de Sector este format din şapte membri: Preşedinte, Vicepreşedinte, Secretar General, Trezorier şi trei membri ai Adunării de Sector.

Toate cele şapte funcţii vor fi ocupate de membrii ce compun Organizaţia PNR Sector 2, în urma votului secret.

Organizația PNR Sector 2 este cea de-a cincea structură locală a Partidului Noua Românie în București și a 17-a organizație a PNR.

În prezent, Noua România are 17 Organizaţii Locale înfiinţate: Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Sectorul 3, Craiova, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Deva, Sectorul 4, Sectorul 1, Bălceşti, Cluj Napoca, Marea Britanie, Sectorul 6, Spania și în Sectorul 2.

Noua Românie se află în plin proces de selecție a candidaților pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016. Noua Românie dorește să reprezinte cât mai mulți români în Parlament din postura de alternativă la actuala clasă politică.

În timp ce majoritatea partidelor nou înființate se contopesc în alianțe și mezalianțe cu partidele vechi, Noua Românie rămâne fermă pe poziție și își respectă promisiunea de a nu face alianțe cu nicio formațiune politică.

Dacă vrei să faci parte din echipa Noua Românie, primul și singurul partid format din tineri neafiliați politic, care nu acceptă traseiști politici, te poți înscrie AICI.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.