Noua Românie are de azi, Organizație Locală și la Brașov

Brașovul intră de azi în familia Noua Românie. PNR a înființat azi, 24 iulie 2016, Organizație Locală în orașul de sub Tîmpa. Este cea de-a 18-a structură locală a Partidului Noua Românie.

La doar opt zile de la înființarea Organizației Locale în Sectorul 2 al Capitalei, PNR înființează o nouă structură locală, de astă dată în Brașov.

Organizația PNR Brașov s-a înființat întrucât s-a atins pragul minim de 30 de membri cu domiciliul în municipiu, îndeplinindu-se astfel prevederile articolului 15 din Statutul PNR.

Drept urmare, pe 31 iulie 2016, la ora 13.00, membrii Organizaţiei PNR Brașov sunt convocaţi la Adunarea Orășenească pentru a-şi alege prin vot conducerea executivă.

Biroul Executiv de Sector este format din şapte membri: Preşedinte, Vicepreşedinte, Secretar General, Trezorier şi trei membri ai Adunării Orășenești.

Toate cele şapte funcţii vor fi ocupate de membrii ce compun Organizaţia PNR Brașov, în urma votului secret.

Organizația PNR Sector 2 este cea de-a 18-a organizație a Partidului Noua Românie.

În prezent, Noua România are 18 Organizaţii Locale înfiinţate: Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Sectorul 3, Craiova, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Deva, Sectorul 4, Sectorul 1, Bălceşti, Cluj Napoca, Marea Britanie, Sectorul 6, Spania, Sectorul 2 și Brașov.

Noua Românie se află în plin proces de selecție a candidaților pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016. Noua Românie dorește să reprezinte cât mai mulți români în Parlament din postura de alternativă la actuala clasă politică.

În timp ce majoritatea partidelor nou înființate se contopesc în alianțe și mezalianțe cu partidele vechi, Noua Românie rămâne fermă pe poziție și își respectă promisiunea de a nu face alianțe cu nicio formațiune politică.

Dacă vrei să faci parte din echipa Noua Românie, primul și singurul partid format din tineri neafiliați politic, care nu acceptă traseiști politici, te poți înscrie AICI.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.