Un nou început…Pentru o Nouă Românie!

În 2015 am ales să fac un pas nou în viața mea: acela de a mă înscrie într-un partid politic, nou, înființat de un grup de tineri care doresc o reală schimbare, fără traseiști politici, condamnați și cu dosare penale.

De ce am ales să fac acest pas?

M-am săturat de actuala clasă politică și am decis că a venit vremea să mă implic în mod direct pentru a schimba și a oferi o alternativă reală, actualei clase politice românești.

Eu unul nu mi-am pierdut speranța că România poate să reînvie.

Am rămas surprins plăcut atunci când am întâlnit oameni alături de care împărtășesc viziuni, valori asemănătoare, oameni care sunt conștienți că pentru a forma o Nouă Românie la care visăm cu toții, cetățenii trebuie să se implice activ, nu doar să se rezume la blamarea politicienilor incapabili.

Sunt mândru de originile mele, mândru că trăiesc într-o țară superbă. Superbă precum un măr aspectuos, care-ți creează impresia că poate fi mâncat cu poftă, însă, care de fapt e plin de viermi.

Vrem schimbare, ce facem în acest sens ?

Noua Românie va intra în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din acest an.

Te întrebi ce șanse avem noi, cei din Noua Românie, să răzbim între partidele mari. Avem șansa pe care tu, române, ne-o acorzi și ți-o acorzi și ție! Dacă nu te implici în acest proiect și preferi să fii indolent și veșnic ocupat, vei ajuta în acest fel ca NIMIC să nu se schimbe în România.

Informați-vă, nu mai cădeți din nou în capcanele oamenilor politici care intenționează să vă joace ca pe niște păpuși! Oamenii neinformați sunt cel mai ușor de manipulat!

Dacă vrei să faci parte din acest proiect unic în România, hai cu mine, înscrie-te în Noua Românie!

 

Bogdan Sima,

Candidat la funcția de deputat pentru județul Olt