Noua Românie a înființat Organizație locală și în Germania

Veste foarte bună pentru românii din Germania. De azi, 17 august 2016, Partidul Noua Românie are Organizație Locală și în Germania. Nicușor Busuioc a fost numit Președinte al PNR Germania pentru următorii doi ani.

După Marea Britanie și Spania a venit rândul Germaniei să intre în familia Noua Românie. Întrucât s-a atins pragul minim de 20 de membri cu domiciliul în Germania, Președintele Partidului Noua Românie a dispus pe 17 august 2016, înființarea Organizației PNR Germania.

În cursul serii de 17 august, Președintele PNR, Sebastian Popescu a semnat decizia de numire în funcția de Președinte al Organizației PNR Germania, a lui Nicușor Busuioc.

În perioada imediat următoare Biroul Executiv al PNR Germania va fi completat cu doi vicepreședinți, un secretar general și un trezorier.

După Spania și Italia, Germania găzduiește cea mai mare comunitate de români din Europa.

Înființarea Organizației Locale în Germania vine cu patru luni înainte de alegerile parlamentare care vor da viitorul Parlament al României.

PNR Germania este a treia organizație locală a Noua Românie înființată în Diaspora și a 19-a structură locală a PNR după Ploiești, Constanța, Timișoara, Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 6, Cluj Napoca, Deva, Iași, Galați, Bălcești, Piatra Neamț, Craiova și Brașov.

Noua Românie va participa la alegerile parlamentare cu scopul de a îndeplini pragul de 5% și astfel să reprezinte cât mai mulți români în principala instituție democratică a României.