DONAŢII

Susține Partidul Noua Românie printr-o donație!

Toți românii care vor să susțină ”Partidul Noua Românie”, pot face o donație în contul deschis la Banca Transilvania:

CONT LEI: RO47BTRLRONCRT0V29082001

CONT EURO: RO32BTRLEURCRT0V29082001

Membrii PNR care se află în străinătate și au nevoie de codul Swift al băncii: BTRLRO22.

În momentul în care doriți să faceți o donație pentru Partidul Noua Românie, la motivul plății veți scrie: Nume, prenume și DONAȚIE PNR .

Potrivit legii 113/2015, privind finanțarea partidelor politice, NU se acceptă donații de la persoanele care nu sunt cetățeni români, și nici de la firmele din străinătate.

Art. 11. (1) Acceptarea donațiilor din partea altor state ori a organizațiilor din străinătate, precum și din partea persoanelor fizice care nu au cetățenia română sau de către persoane juridice de altă naționalitate decât cea română este interzisă, cu excepția celor primite de la cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene care au domiciliul în România și dețin calitatea de membru al partidului politic căruia i-a acordat donația.

5. Articolul :
(2) Donatiile primite de la o persoana fizica intr-un an pot fi de pana la 200 de salarii de baza minime brute pe tara, la valoarea existenta la data de 1 ianuarie a anului respectiv.
(3) Donatiile primite de la o persoana juridica intr-un an pot fi de pana la 500 de salarii de baza minime brute pe tara, la valoarea existenta la data de 1 ianuarie a anului respectiv.
(7) Se interzice persoanelor juridice care, la data efectuarii donatiei, au datorii exigibile mai vechi de 60 de zile la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale sau la bugetele locale sa faca donatii partidelor politice, cu exceptia situatiei cand au de recuperat sume mai mari decat datoria proprie.