Dan Iulian Truția – Vicepreședinte Partidul Noua Românie

dan-trutia-pnr-629x360.jpg

Dan Iulian Truția este membru fondator și vicepreședinte al Partidului Noua Românie.

Dan Truția, născut și crescut în București, a decis să se alăture proiectului Partidul Noua Românie, în calitate de membru fondator. Antreprenor și întreprinzător încă de la absolvirea liceului, Dan Truția vrea să intre în hora politicii românești cu dorința de a pune umărul la reformarea sistemului de educație, cultură, sănătate și dezvoltare personală.

Si-a asumat responsabilitatea de a-și crea primul business imediat după ce a împlinit 18 ani, iar inflexibilitatea sistemului educațional românesc l-a determinat să abandoneze cursurile de la ASE și să devină autodidact.

Sunt născut în Bucureşti şi am aşteptat cu nerăbdare să fac 18 ani pentru a-mi deschide propria firmă în domeniul producţiei de software. Încă de atunci am prins gustul antreprenoriatului. Am urmat o vreme cursurile ASE la Relaţii Economice Internaţionale, ca să constat că mă ajuta zero în activitatea mea. În acea perioada am mai pus bazele unei alte companii pe care ulterior am vândut-o. După acel moment am decis să urmez doar ceea ce mă pasionează şi ceea ce mă interesează cu adevărat. Am absolvit Regia de Film şi TV la Universitatea Media, iar în prezent am o companie de producţie de film, Visual Factory”, spune Dan Truția.

Fiind o fire polivalentă, Dan Truția nu este doar regizor de film ci și autorul a două cărți despre nutriție, în prezent pregătind și prima carte despre dezvoltare personală.

”În paralel am descoperit domeniul nutriţiei şi al dezvoltării personale. Am ajuns la concluzia că pentru a face o schimbare, trebuie mai întâi ca tu să fii acea schimbare. Totul pleacă de la tine. Alimentaţia sănătoasă m-a ajutat să am mai multă energie şi putere de muncă, iar prin dezvoltarea personală am ajuns să mă cunosc mai bine, să îmi dezvolt un mod de gândire sănătos, orientat pe soluții, să fiu mai productiv şi să îmi cresc calitatea vieţii. De asemenea sunt terapeut acreditat Theta Healing. De aici şi până la a-i învăţa pe alţii ceea ce am descoperit şi aplicat pe mine, a fost doar un pas, deoarece efectele pozitive au fost imediat observate în jurul meu. Am scris două cărți despre alimentaţia sănătoasă şi am în pregătire încă una despre cum poţi să-ţi construieşti viaţa pe care ţi-o doreşti, să fii fericit, sănătos şi împlinit. În prezent susţin workshopuri despre alimentaţie şi dezvoltare personală şi sunt ferm convins că singura soluţie viabilă pentru o societate mai bună este prin dezvoltarea reală şi individuală a fiecăruia dintre noi”, mai precizează Dan Truția.

Vrea să transforme ficțiunea în realitate, promisiunile în fapte, învățământul în educație și toate acestea pentru că se poate, chiar și în România.

Când am primit propunerea de a mă alătura Partidului Nouă Românie, am simţit că este o şansă importantă care mi se oferă și o oportunitate pentru a ajuta la schimbarile benefice de care Romania are nevoie si pe care toti romanii, atât din țară cat si din afară și le doresc. Iubesc România şi cred în potenţialul ei imens. De aceea voi face tot ce pot ca Romania să devină țara pe care ne-o dorim cu toţii de la Revoluţie încoace”, concluzionează Dan Truția.

Date contact Vicepreședinte PNR: e-mail: [email protected]