Valentin Secuiu – Vicepreședinte al Partidului Noua Românie

Valentin Secuiu ocupă funcția de Vicepreședinte al Partidului Noua Românie din data de 28 martie 2016.

Valentin Secuiu s-a născut la 17 Octombrie 1981 în Comuna Gemenele, Județul Brăila și a urmat cursurile Liceul Teoretic “George Vâlsan” din Orașul Făurei, Jud. Brăila, Promoția 2000.

Despre mine, în câteva cuvinte, vă pot spune că am 34 de ani, sunt căsătorit de mai bine de 3 ani, iar de curând familia mea s-a mărit! Am o fetiță minunată, asemenea mamei ei și mărturisesc că în plan personal sunt pe deplin împlinit”.

Din dorința de a fi alături de familie, Valentin Secuiu nu a dorit să se stabilească în afara țării, cu toate că a avut posibilitatea de a face acest lucru de mai multe ori.

Încă de mic copil, am preluat dragostea pentru pământ și pentru agricultură de la părinții mei, absolvenți ai Institutului Agronomic “Nicolae Bălcescu” ( IANB) – București, promoția 1981, iar din dorința de a-i ajuta, am mers pe urmele lor și m-am înscris la facultate în anul 2000 în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară – BUCUREŞTI (fost IANB) și am absolvit examenul de licență al Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală – Promoţia 2005.

După o experiență de 9 ani în “câmpul muncii”, a absolvit Școala Doctorală în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară – BUCUREŞTI, iar în baza susținerii publice a tezei de doctorat a obținut în anul 2014, titlul științific de “Doctor în Agronomie”.

Pentru moment nu pot spune că sunt împlinit din punct de vedere profesional. Mai am multe de învățat și de pus în aplicare din cunoștintele „cultivate de-a lungul timpului, acesta fiind unul din motivele pentru care m-am alăturat acestui proiect politic în luna Octombrie 2015. Locuiesc în Sectorul 3 din București și membru al Organizației PNR Sector 3.

În calitate de Vicepreședinte al Partidului Noua Românie, Valentin Secuiu coordonează zona geografica ce cuprinde județele GALAȚI, VRANCEA, BUZĂU, BRĂILA, IALOMIȚA, CĂLĂRAȘI, ILFOV, DÂMBOVIȚA, GIURGIU și TELEORMAN.

„Efortul fiecăruia dintre noi pentru a susține un demers politic onest și coerent, stă la baza schimbării în bine a modului de gândire, a mentalității în cadrul comunității în care trăim. Ține dacă vrei de educația morală a fiecăruia dintre noi”.

De asemenea, Valentin Secuiu ne-a mărturisit că „prin intermediul acestui proiect politic am întâlnit foarte mulți oameni inteligenți, onești, dornici de implicare și motivați să ducă aceasta luptă politică pentru un viitor mai bun, de dezvoltarea și modernizare a României printr-un program politic coerent, transparent și realizabil. Sunt conștient de faptul că schimbarea nu este usoară. Necesită timp, răbdare, inițiativă, perseverentă și dorință reală!

Cred cu tărie că țara noastră a fost una dintre cele mai bogate tări din lume, însă datorită trădării clasei politice românești, a ajuns cea mai săracă națiune din U.E. Îmi doresc aplicarea legislației existente și îmbunătățirea ei unde este cazul, respectarea și protejarea agricultorilor români în piața liberă concurențială a U.E.

Îmi vreau țara înapoi! România este a noastră, a românilor. Vreau o Noua Românie pentru noi și pentru copiii noștri. Vreau educație de calitate în școli, condiții cel puțin decente în spitale, o justiție independent de culoarea politică, care să ne învețe drepturi și obligații, o legislație îmbunătățită, aplicată în toată țara și pentru orice persoană! Transmit un îndemn tuturor românilor să vină alături de noi!  Frate, implică-te! Dovedește că iți pasă!”

Date contact Vicepreședinte PNR, email: [email protected]