Bogdan Sergiu Făgețan – Trezorier al Partidului Noua RomânieBogdan Sergiu Făgețan, membru în Organizația PNR Cluj Napoca, a fost numit Președinte al Filialei PNR Cluj.

Bogdan Făgețan s-a născut pe 22 mai 1992, în Municipiul Târnăveni, din județul Mureș, și a crescut pe meleagurile satului săsesc Șona, din județul Alba.

A absolvit Liceul de Comerț din cadrul Grupului Scolar Ștefan Manciulea, Blaj, urmând cursurile Facultății de Geografie din Cluj-Napoca, la care este student în anul III. Sergiu Bogdan Făgețan intenționează să urmeze și un masterat după absolvirea Facultății de Geografie.

În prezent lucrează în cadrul unei societăți comerciale, fiind manager pe divizia de turism și distribuție de produse cosmetice. A preluat sarcinile manageriale începând cu luna Iunie a anului 2015.

Vorbind în câteva cuvinte despre mine pot spune că sunt o fire ambițioasă, corectă, cinstită, dar ca orice om pe lângă calități am și defecte. 

Am decis să mă alătur acestui proiect din luna Ianuarie a anului 2016, fiind un proiect  “pe gustul meu “, în care nu sunt bineveniți traseiștii politici, oamenii care doresc să realizeze ceva doar strict pentru ei, oameni care colindă partidele politice doar pentru propriu interes. 

În momentul în care am găsit prima știre despre acest proiect, am citit statutul partidului, nici nu am mai stat pe gânduri și m-am înscris.

Doza de bucurie a crescut în momentul în care am fost contactat de Președintele PNR și mi-a confirmat înscrierea în cadrul Partidului Noua Românie

În tot acest timp de când activez în cadrul partidului, relativ scurt, am cunoscut o mulțime de oameni care își doresc cu adevărat sa schimbe această țară în bine, să schimbe ceva pentru generațiile viitoare, ci nu pentru propriu interes.

Trăim într-o țară carpato-danubiană-pontică. Explicând asta în zilele noastre s-ar traduce astfel: carpato- în loc să fie promovat turismul, se practică defrișarea masivă a pădurilor; danubiană- face referire la fluvial Dunărea de pe teritoriul țării, care poate fi folosit pentru navigare si amenajat, noi il poluăm cu chimicale de la fabricile de pe cursul fluviului; iar în final facm referire la cuvântul pontic, care se referă la deschiderea către Marea Neagră, care este ca un plus pentru țar noastră față de vecinii de la est, nu profităm absolut deloc de acest lucru bătându-ne joc de Litoralul Românesc, dar și de portul din Constanța, care a ajuns pe mâna societăților private și care încet se distruge.

Îmi doresc enorm de mult ca oamenii să-și deschidă ochii în al nouălea ceas și să nu mai voteze aceeași politiceni care promit în campanii, iar în timpul anului uită de oamenii de rând.

Date contact Trezorier Partidul Noua Românie: [email protected] , Telefon: 0751280683.