Cosmina Cerva – Președintele Comisiei Naționale de Etică și Arbitraj al PNR

Cosmina Cerva  ocupă funcția de Președinte al Comisiei Naționale de Etică și Arbitraj al Partidului Noua Românie din data de 8 ianuarie 2016.

Avocat de profesie, Cosmina Cerva, absolventă a Facultății de Drept din Craiova, este parte din cel mai amplu, ambițios și realist proiect politic care poate reforma radical atât clasa politică cât și România.

Am decis să mă implic pentru prima dată în politică pentru că am realizat că este nevoie de tineri ambițioși și pregătiți profesional. Este nevoie să schimbăm radical modul de a face politică în România. Actuala clasă politică este o dezamăgire pentru întreaga populație dar în special pentru profesioniști. Am ales Partidul Noua Românie pentru că am găsit aici tineri ambițioși și bine pregătiți, tineri dornici să rămână în țara lor și să schimbe ceva. În domeniul în care îmi desfășor activitatea este nevoie de schimbări, schimbări radicale ale legislației. O legislație sănătoasă și corectă nu lasă loc de interpretări, nu încalcă drepturi fundamentale. O țară cu adevărat sănătoasă este cea care are o legislație corectă!”, declară Cosmina Cerva.

Oamenii așteaptă schimbarea în România, sunt plictisiți de vorbe și promisiuni, așteaptă de la politicieni fapte nu vorbe.

În prezent, pe lângă activitatea în cadrul partidului Noua Românie din postura de Președinte al Comisiei de Etică și Arbitraj, Cosmina Cerva este Avocat al Baroului București activând în cadrul propriului Cabinet Individual.

Cosmina Cerva concluzionează spunând: M-am implicat în acest proiect pentru că îmi doresc un viitor în Romania, pentru că vreau să trăiesc într-o țară în care copiii și bătrânii sunt protejați, în care femeile sunt respectate și apreciate, în care tinerii beneficiază de un sistem de învățământ adaptat cerințelor actuale, în care bolnavii sunt tratați adecvat, în care animalele și natura sunt protejate, în care autoritățile sunt în slujba cetățeanului. Știu că se poate și vreau să pun umărul la acesta schimbare pentru a construi o Nouă Românie!

 Contact: e-mail: [email protected]