Cosmin Grancea: De 25 de ani am schimbat Stânga cu Dreapta și ne-am păcălit de fiecare dată

Cosmin Grancea este cel de-al doilea membru fondator al Partidului Noua Românie. Pentru că de 25 de ani românii tot schimbă Stânga cu Dreapta în materie de politică și partide, Cosmin Grancea a decis că e timpul să se implice în crearea unui proiect politic de la zero, curat, fără traseiști politici, și astfel, în 2016, românii să aibă o alternativă.

Cosmin Grancea vrea să fie parte din cel mai amplu, ambițios și realist proiect politic care poate reforma radical atât clasa politică cât și România.  O spune clar și răspicat din capul locului, ”O schimbare reală în România nu se poate face cu cei care de 25 de ani au fost la butoane”.

”Am decis să mă implic în acest proiect politic ca și membru fondator, pentru că m-am săturat de mizeriile pe care le înfruntăm de zi cu zi și îmi doresc să fac parte din echipa care va produce schimbarea reală în România. În viața de zi cu zi, toți facem politică, într-un fel sau altul, ne exprimăm păreri în diverse circumstanțe și venim cu diverse soluții pentru rezolvarea problemelor din societate, dar de data asta, punând umărul la o Nouă Românie, mă pot implica cu adevărat, fără a urmări puterea sau banii, cum ar spune diverși cârcotași. Și da, am ales asta pentru că îmi doresc cu adevărat un alt viitor pentru noi toți. Sunt un om simplu și ca oricare român de rând, știu ce înseamnă un salariu mizer care nu îți permite să-ți plătești nici măcar o chirie, știu ce înseamnă să stai la trei cozi pentru o simplă ștampilă, știu ce înseamnă fiecare groapă din oraș pe care ajungi să o cunoști suficient de bine încât ai putea desena o hartă cu toate gropile, și multe multe altele. Am ales să fac parte din acest proiect, pentru că a venit momentul adevăratei schimbări. E nevoie de o nouă viziune, de forțe noi și de o nouă provocare”, spune Cosmin Grancea.

Lipsa experienței politice este compensată de dorința uriașă de schimbare și reformă reală, palpabilă pentru fiecare român. Cosmin Grancea spune că este nevoie de un suflu nou în politica românească pentru a se putea schimba lucrurile în bine pentru români. Actuala clasă politică a eșuat lamentabil în 25 de ani de democrație.

”România are nevoie de altceva, e deja mult prea prăfuită și parcă a intrat în monotonie. Avem nevoie de oameni care să vadă lucrurile în mod diferit, să gândească pe termen lung și să aducă idei inovative. Am găsit asta în proiectul numit PNR. Deși unii vor spune că suntem naivi, că nu avem experiență, că nu avem nicio șansă, etc, dincolo de aceste tentative de denigrare, vă spun că nu vom renunța așa ușor, vom lupta până la capăt. Am ales să nu plec din România, am ales să lupt pentru România. Cu cât oamenii se vor implica mai mult în viața politică și cu cât spiritul civic va fi mai dezvoltat, cu atât va crește calitatea omului politic și implicit a societății. De 25 de ani am schimbat Stânga cu Dreapta și ne-am păcălit de fiecare dată. Cred că este timpul ca românii să deschidă bine ochii și în 2016 să nu își pună speranța în aceiași politicieni. Schimbarea reală a României nu poate fi făcută cu aceiași oameni care de 25 de ani se află la putere”, mai precizează Cosmin Grancea.

În prezent, pe lângă activitatea în cadrul partidului Noua Românie din postura de membru fondator și Director al Departamentului de Comunicare și PR, dar și purtătorul de cuvânt al PNR, Cosmin Grancea este și PR la un site de știri și lucrează și într-o companie multinațională.

Cosmin Grancea concluzionează spunând că: M-am implicat de bunăvoie în acest proiect pentru că îmi doresc un viitor în Romania, pentru că avem o țară atât de frumoasă și foarte slab apreciată și pentru că merităm și noi să fim în rând cu toți europenii. Fii român și hai să punem umărul pentru a construi o Nouă Românie!