PNR Satu Mare şi-a ales conducerea executivă. Andrei Paşca, ales Preşedintele Organizaţiei Locale

Organizaţia PNR Satu Mare este de azi funcţională întrucât Adunarea Orăşenească a ales prin vot componenţa Biroului Executiv. Andrei Sorin Paşca a fost ales Preşedintele PNR Satu Mare pentru următorii patru ani de zile.

Prima Adunare Orăşenească a PNR Satu Mare s-a desfăşurat sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 13.00, la Hotel Cardinal în municipiul Satu Mare.

În cadrul Adunării Orăşeneşti, membrii prezenţi la adunare au ales prin vot secret, componenţa Biroului Executiv Local.

Andrei Sorin Paşca a fost ales din primul tur, Preşedinte al PNR Satu Mare pentru un mandat de patru ani.

Funcţia de Vicepreşedinte PNR Satu Mare a fost câştigată prin vot de către Sergiu Tăbăcaru, actor la Teatrul de Nord din Satu Mare.

Ioana Adriana Szelenyi a fost aleasă în funcţia de Secretar General, în timp ce Tabita Paşca a fost votată în funcţia de Trezorier al Organizaţiei PNR Satu Mare.

Biroul Executiv a fost completat cu trei membri, reprezentanţi ai Adunării Orăşeneşti. Pentru cele trei locuri au concurat cinci membri, fiind aleşi în Birou: Teodora Rovas, Sebastian Robert Costea şi Cristian Nicolae But.

Adunarea Orăşenească de la Satu Mare a fost condusă de către Preşedintele Partidului Noua Românie, Sebastian Popescu. Din Comisia Electorală au făcut parte şi Dan Iulian Truţia, Membru Fondator şi Vicepreşedinte PNR, Marius Nicolae Oprea - Vicepreşedinte PNR, Lucian Ninel Hornea - Vicepreşedinte PNR.

PNR Satu Mare este cea de-a 20-a Organizaţie Locală a Partidului Noua Românie.