Medicul Carina Pahomi, aleasă Președinte al Organizației PNR Sibiu

Adunarea Orășenească din 2 octombrie, desfășurată la Hotel Ana din Sibiu, a ales prin vot, conducerea Organizației Locale PNR Sibiu. În funcția de Președinte a fost aleasă Carina Mihaela Pahomi, în vârstă de 26 de ani.

Un medic stomatolog va conduce Organizația Locală a Noua Românie din Municipiul Sibiu, pentru următorii patru ani de zile. Carina Pahomi și-a convins colegii să o aleagă în funcția de Președinte.

Vlad Ilieș a fost ales în cadrul Adunării Orășenești în funcția de Vicepreședinte PNR Sibiu pentru un mandat de patru ani.

În timp ce Iulia Adriana Ciorogariu a fost aleasă de membri în funcția de Secretar General al Organizației PNR Sibiu.

Dana Laura Nistor, de profesie economist, se va ocupa de finațele Organizației PNR Sibiu, întrucât a fost aleasă în funcția de trezorier al structurii locale.

Biroul Executiv Loca al PNR Sibiu a fost completat cu încă trei membri din partea Adunării Orășenești, aleși tot prin vot secret: Bogdan Scorțea, Octavian Diaconu și Ciprian Telea.

La Adunarea Orășenească de la Sibiu, alături de Președintele PNR, Sebastian Popescu, au fost prezenți și Vicepreședinții: Dan Truția, Marius Oprea și Lucian Honrea. Cel din urmă, Vicepreședinte coordonator și pe județul Sibiu, a ținut să facă câteva precizări despre noua structură locală înființată la Sibiu: Sunt bucuros că am reușit ca la Sibiu, un oraș cu o istorie aparte, să putem înființa Organizația Locală în mandatul meu de Vicepreședinte național, responsabil și de coordonarea acestui județ. Sunt convins că împreună cu colegii din Organizaţia PNR Sibiu, vom reuşi să redăm sibienilor încrederea în cuvintele “partid” şi “politic” și că vom avea parte de susținerea lor la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Organizația PNR Sibiu este cea de-a 21-a structutră locală a Partidului Noua Românie și prima înființată în județul Sibiu. Noua Românie va avea candidați la parlamentare și în județul Sibiu.