Noua Românie participă la alegerile anticipate de la Primăria Municipiului Craiova

Partidul Noua Românie va intra în cursa electorală pentru funcția de primar al Municipiului Craiova, ca urmare a demisiei doamnei Lia Olguța Vasilescu, proaspăt aleasă senator în Parlamentul României și numită Ministru al Muncii în Guvernul Grindeanu.

PNR anunță oficial că va avea candidat la funcția de primar al municipiului Craiova. Noua Românie va propune craiovenilor un candidat onest, curat, priceput, tânăr și nepătat la fotoliul de primar.

Candidatul PNR la Primăria Craiovei va fi primul venit din afara sistemului politic astfel că locuitorii municipiului vor putea vota un primar de-al lor, un cetățean preocupat de problemele reale ale orașului.

Noua Românie va anunța în curând echipa de campanie ce se va implica pe plan local în vederea depunerii candidaturii pentru funcția de primar și pentru strângerea semnăturilor necesare.

Președintele PNR, Sebastian Popescu spune că aceste alegeri anticipate de la Craiova, vor da șansa Partidului Noua Românie să se facă cunoscut pe plan local și de ce nu, să obțină primul său primar.

Anul 2017 începe cu anticipate la craiova și se pare că vor mai exista astfel de situații și în alte localități din România. PNR se pregătește încă din primele zile ale lui 2017 pentru a putea participa la alegerile locale anticipate cu scopul de a obține cât mai multe voturi și să demonstrăm românilor că dorim cu adevărat să ne implicăm în adminsitrarea țării, atât la nivel local cât și la nivel central. Voi merge la Craiova și voi ajuta colegii atât la strângerea de semnături cât și în campania electorală pentru a convinge craiovenii să voteze candidatul PNR la Primărie”, a declarat Sebastian Popescu, Președintele Partidului Noua Românie.

După demisia doamnei primar Lia Olguța Vasilescu, interimatul va fi asigurat de un viceprimar iar în decurs de maxim 6 luni, Guvernul României trebuie să organizeze alegeri locale anticipate la Craiova.

Așadar, cel mai târziu, în luna iunie 2017, craiovenii vor fi chemați din nou la urne pentru a-și alege noul primar.