Noua Românie a înființat Organizația Locală la Oradea. Este prima structură locală a PNR din județul Bihor

Noua Românie începe luna februarie cu o veste bună. Azi, 2 februarie 2017, Biroul Executiv Național, în baza noului Statut al PNR, a dispus înființarea Organizației Locale în municipiul Oradea.

Organizația PNR Oradea este de azi funcțională. Biroul Executiv Național al PNR a dispus joi, înființarea Organizației Locale la Oradea și numirea în funcția de Președinte al Organizației, a domnului Eugen Crăciun Boboi.

În funcția de vicepreședinte a fost numit domnul George Marius Balașcău. Biroul Executiv al PNR Oradea urmează să fie completat în curând cu un vicepreședinte, un secretar general și un trezorier. Cei cinci membri vor conduce Organizața până la convocarea Adunării Generale Locale.

Președintele PNR, Sebastian Popescu este bucuros că Noua Românie se dezvoltă și în județul Bihor: Mă bucur că azi, PNR a reușit să înființeze Organizația Locală la Oradea. Am vizitat orașul în luna septembrie 2016. Am rămas plăcut surprins de centrul orașului, cu adevărat modern și european. Le doresc colegilor de la Oradea mult succes și la cât mai multe realizări. Aștept cu nerăbdare să ne revedem la Oradea.

PNR Oradea este cea de-a 23-a Organizație Locală a Noua Românie, după cele înființate la Ploiești, Constanța, Timișoara, Sectorul 3, Galați, Iași, Craiova, Sectorul 4, Deva, Piatra Neamț, Sectorul 1, Cluj Napoca, Brașov, Bălcești, Sectorul 2, Sectorul 6, Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, Satu Mare și Sibiu.