Nicoleta Dinu - Președintele Consiliului Național

Nicoleta Dinu deține funcția de Președinte al Consiliului Național al PNR, dobândită prin vot în cadrul Adunării Generale.

Este licențiată în Drept, are o diplomă de master în Administrație și guvernare obținută la Universitatea Ovidius din Constanța, în 2007 a facut parte din programul de studiu al Administrației Publice Europene, program desfășurat în parteneriat cu Universitatea Lille - Franța, iar în prezent urmeaza cursuri masterale în specializarea Administrarea Afacerilor.

Dupa absolvirea facultății a făcut parte din echipa compartimentului juridic al unei companii de shipping și in paralel și-a pus în practică una dintre pasiuni, producția de materiale Tv ca producător și realizator în cadrul unei televiziuni locale.

Din 2009 până în 2012 a monitorizat în calitate de manager de proiect al Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Est, o parte din seria de proiecte de infrastructură a autorităților publice locale finanțate din fonduri UE, de la reabilitarea de drumuri județene, centre de asistență socio-medicală, școli, cămine pentru copii și bătrâni și până la modernizarea infrastructurilor de primire hotelieră. Din 2012 administrează o societate comercială cu răspundere limitată.

Nicoleta a preluat funcția de Președinte al Organizației PNR Constanța în mai 2016, reușind pe parcursul celor 8 luni de mandat să construiască o echipă puternică, implicată în toate acțiunile, atât cele la nivel local cât și cele la nivel național. În ianuarie 2017 a simțit că poate mai mult și a decis să candideze și să obțină votul colegilor pentru funcția de Președinte al Consiliului Național.

„Motivația mea la depunerea candidaturii a fost faptul că suntem un partid ale cărui valori, exigențe și criterii de eligibilitate nu se regăsec la alte partide și trebuie să ținem cont că pentru fiecare dintre membrii PNR, acest proiect a fost prima și singura opțiune de pe scena politică, aici nu veti găsi foști membri ai altor formațiuni politice, nu veți găsi condamnați, nici măcar cercetați pentru fapte de corupție și din punctul meu de vedere, acesta este primul semn al normalității sau mai bine zis al însănătoșirii modului de a face politică”.

 

 Date contact : nicoleta.dinu@partidulnouaromanie.ro