Lucian Hornea - Președintele Filialei PNR București

Lucian Hornea deține  funcția de Președinte al Filialei PNR București având că principală atribuție, coordonarea organizațiilor PNR de sector.

Absolvent al Facultății de Utilaj Tehnologic din cadrul Universității Tehnice de Construcții, în prezent lucrează ca inginer proiectant mecanic. Lucian este membru PNR din septembrie 2015, unul dintre cei mai active “motoare” ale proiectului Noua Românie, a condus inițial Organizația PNR Sector 4 și a decis că se poate implica și mai mult de atât. Mereu cu zâmbetul pe buze, echilibrat și organizat s-a implicat în toate proiectele PNR, a dat dovadă de spirit de echipă și de o ambiție de fier în construirea unei Noi Românii.

”Încă din perioadă facultății m-am implicat în organizații studențești care au drept scop îmbunătățirea sistemului de învățământ studențesc. În această perioadă mi-am dat seama că, dacă într-adevăr vrei  că lucrurile din jur să se schimbe, trebuie să te implici activ în remedierea acestora, chiar dacă în unele momente nu este ușor.

Am descoperit PNR-ul în urmă protestelor de la #Colectiv, când efectiv nivelul meu de intoleranță în ceea ce privește clasă politică a atins cote maxime. În acel moment, am intrat pe site-ul PNR, am citit statutul și m-am documentat despre acest proiect, Noua Românie și pot spune că este primul și singurul partid în care voi fi implicat. Chiar dacă inițial am fost foarte sceptic în ceea ce privește adeziunea la un partid, cu timpul, cunoscându-mi colegii am văzut că sunt oameni cu bune intenții care chiar vor să schimbe ce nu le convine la sistemul actual.

Am început în Organizația PNR Sectorul 4 ajungând în prezent să coordonez organizațiile din București. Nu este o sarcină ușoară și sunt sigur că alături de colegi, nimic nu este imposibil.

Sunt alături de acest proiect pe un drum de care sunt conștient că nu este deloc ușor, dar am încredere că prin aportul fiecăruia dintre noi, putem să implicăm fiecare cetățean în crearea unei Noi Românii.”

Date contact: lucian.hornea@partidulnouaromanie.ro . Telefon:  0756279128