Gabriela Dumitrescu - Vicepreședinte Național

Gabriela Dumitrescu deține funcția de Vicepreședinte Național al PNR, dobândită prin vot în cadrul Adunării Generale.

Om, femeie, parteneră de viaţă, mamă, free-lancer, fost angajat în corporaţie, iubitoare de oameni, justiţie, imagine şi membru PNR din septembrie 2016. În ianuarie 2017 a schimbat prefixul şi a ajuns la concluzia că vârsta de 40 de ani reflectă echilibrul, maturitatea şi puterea unei femei, dornice să contribuie, prin tot ceea ce este, la solidificarea unei comunităţi politice, având ca vis o Românie funcţională şi atractivă pentru copiii acestei ţări.

"Capacitatea de a privi lucrurile în ansamblu, dorinţa de implicare cu un înalt grad de moralitate şi conştiinţă, plăcerea de a coordona oameni, de avea impact şi de a schimba ori a face ca lucrurile să funcţioneze în sistemele din care am fost parte, le-am descoperit, ca abilităţi personale native. Iar o altă parte a fost consolidată prin cunoaştere, experienţă şi prin viaţă în sine.

Valorile mele sunt adevăr, libertate şi încredere, considerând lucrul într-o echipă politică, drept o provocare si o oportunitate, totodată.

Partea academică a pregătirii mele a avut şi ea rolul său decisiv, dându-mi posibilitatea de cunoaștere și depasire a limitelor, dar și de interacţiune, înțelegere și dezvoltare a capacității de a vedea lucrurile în ansamblul lor.

Am absolvit cursurile Facultăţii de Management ale Universităţii din Craiova, fiind licenţiată în Managementul Firmei cu tema <Negociere>.

Am urmat un master în Relaţii Publice şi Comunicare, urmat în cadrul Facultăţii “David Ogilvy” din București, în paralel cu muncă în Telecomunicații, într-o companie leader de piaţă. Fascinată de cursurile de master, acestea mi-au deschis un nou orizont asupra ceea ce înseamnă <politică>, la nivel de teorie şi în practicile mondiale ale acestei “manifestări” sociale, conştientizând cum merg lucrurile în ceea ce părea o altă lume. Traversarea experienţei de 10 ani în corporaţie, dar şi coordonarea unui comitet local din cadrul A.I.S.E.C. România ( ONG apolitic ), pe parcursul studenţiei mi-au facilitat cunoaşterea a peste 2000 de oameni, descoperind cât de mult îmi place să lucrez cu şi pentru oameni, fiind recunoscătoare fiecărei lecţii.

Ultimii patru ani au însemnat educaţie, descoperire şi revelaţie la un alt nivel, schimbându-mi profesia, conștientizandu-mi drumul şi urmându-mi <chemarea>. În prezent, practic în zona de life coach, şi ca educator perinatal, sprijinind oamenii să îşi descopere şi folosească potenţialul ştiut sau încă nedescoperit, iar pe viitorii părinţi, să înţeleagă îndeaproape, epopeea sarcinii, naşterii şi alăptării.

Partea de informare, prevenţie, educaţie prin sisteme alternative şi aplicare practică este nișa pe care mi-am propus să merg in Partidul Noua Romanie, ca Vicepreşedinte Naţional al acestei organizaţii.

Sănătatea şi sistemul educaţional sunt o sursă şi o resursă primordiale pentru această naţiune, iar pentru mine, o prioritate. Sper şi cred in schimbare şi într-o Românie curată la toate nivelurile ei!"

Date contact : [email protected]