Andreea Dumitru - Președintele Comisiei Naționale de Etică și Arbitraj

Andreea Dumitru-Ibrahim deține funcția de Președinte al Comisiei Naționale de Etică și Arbitraj, dobândită prin vot în cadrul Adunării Generale.

Născută în Constanța, însă după absolvirea liceului, s-a mutat în București pentru a urma cursuri universitare și postuniversitare. Este licențiată în Științe Politice și deține un masterat în Securitate și Apărare Națională.

În timpul facultății, a urmat stagii de practică, atât în timpul campaniilor electorale locală și prezidențială, cât și în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, timp în care a acumulat cunostiinte și experiență în activitatea politică românească. 

După terminarea studiilor, constatând cu tristețe că scenă politică romanesca de la acea vreme nu se potrivea cu valorile sale personale, a schimbat domeniul de inters și de activitate. A studiat psihologia, NLP-ul, dezvoltarea personală, a făcut un curs de life coaching la o prestigioasa școală internațională de coaching și a activat, până în prezent, în domeniul dezvoltării personale, în calitate de life coach, blogger, public speaker. 

 S-a reîntors la politică, în momentul în care a descoperit PNR-ul, care a rezonat foarte mult cu propriile sale valori.

 “Chiar dacă politica a fost prima mea pasiune și am continuat să o urmăresc cu interes după terminarea studiilor, nu credeam că mă voi reîntoarce la ea, din cauza lipsei de consistență, de implicare și a lipsei interes de care dau dovadă partidele aflate pe scenă politică românească. Nu m-am regăsit în niciun partid până acum, iar din această cauza nu am avut ocazia să mă implic în politică.

Când am descoperit Partidul Noua Românie și am înțeles viziunea sa, am simțit că în sfârșit, a venit timpul să revin la cea mai mare pasiune a mea, politica, căci am găsit un partid în care simț că aparțin și alături de care voi putea să mă implic cu adevărat pentru a face o schimbare reală în România.

Încă din adolescentă simțeam că sunt multe lucruri care necesită îmbunătățire sau schimbare, în România, de aceea am și ales să studiez Științe Politice. Iar acum, mai mult că niciodată sunt hotărâtă să mă implic pentru a-mi aduce aportul la a crea o Nouă Românie” a declarat Andreea.

 De când a devenit mamă, Andreea a înțeles și mai bine că, dacă își dorește oportunități mai bune pentru copilul ei în România, este datoria ei să facă ceva pentru viitorul copilului ei.

S-a implicat încă de la început în Noua Românie. A preluat funcția de Vicepreședinte al Organizației Constanța în Aprilie 2016, iar în Ianuarie 2017, dorind să se implice și mai mult, a decis să candideze la funcție de Președinte al Comisiei de Etică și Arbitraj, funcție pentru care a și obținut voturile colegilor. 

 Date contact : andreea.dumitru@partidulnouaromanie.ro