Noua Românie, singurul partid care a depus coroană de flori la Mausoleul veteranilor de război de la Craiova

Noua Românie, unicul partid politic care îi pasă de eroii neamului care s-au jertfit pe câmpul de luptă pentru reîntregirea țării. Organizația PNR Craiova  a depus astăzi 29 aprilie, o coroana de flori la Mausoleul veteranilor de război din Cimitirul Sineasca Militar de la Craiova.

Noua Românie, alături de Asociația Veterenailor de război, Garnizoana Craiova și alte oficialități județene și locale, a depus coroane de flori la Mausoleul Veteranilor din Craiova.

Organizatorii Comandamentul Ceremoniei al Garnizoanei Craiova și Asociația Veteranilor de război au fost plăcut surprinși de gestul Partidului Noua Românie - Organizația PNR Craiova. A fost defapt fiind singura formațiune politică care a arătat prin acest gest, că nu a uitat veteranii de război și a demonstrat că îi pasă de aceștia.

Fără jertfa voastră, noi nu am fi existat. Suntem datori moral și material față de cei câțiva supraviețuitori combatanți și a văduvelor de război, cărora le mulțumim pentru sacrificiul suprem pe care l-au făcut pentru țară. Vă propun să facem o colectă publică pentru a putea ajuta pe cei câțiva supraviețuitori aflati în mare nevoie, unii chiar părăsiți și de către familii. "Eroii nu mor niciodată ! Rămân prezenți în sufletele noastre" a declarat Sorin Preda Nica , Vicepreședinte PNR, candidat la Primăria Craiova.

Coroana de flori depusă de Noua Românie la Mausoleul Veteranilor a fost însoțită de o eșarfă tricoloră cu următorul text: Eroii noștri au murit sub drapel iar noi suntem obligați măcar moral să-i respectăm și să le cinstim veșnic memoria.