Noua Românie se opune grațierii faptelor de corupție. Parlamentul se joacă cu focul!!!

Noua Românie se opune grațierii faptelor de corupție. Parlamentul nu trebuie să voteze grațierea unor astfel de fapte grave care au  cauzat mult rău românilor

Partidul Noua Românie dezaprobă ferm decizia Comisiei Juridice din Senatul României, care miercuri a votat un amendament la legea grațierii, prin care faptele de corupție, în speță, darea și luarea de mită, să fie grațiate.

Președintele PNR, Sebastian Popescu avertizează Parlamentul să nu se joace cu focul și să nu facă legi cu dedicație pentru clientela politică întrucât totul se va întoarce împotriva lor.

”Sunt siderat de tupeul membrilor Comisiei Juridice din Senat, în special de senatorii PSD care au putut susține și vota o astfel de propunere. Este inadmisibil să grațiezi faptele de curupție. Adică dacă dai și iei mită pentru a da contracte cu dedicație, pentru a da sentințe greșite în instanță, să fii grațiat!!! Noua Românie nu poate accepta așa ceva și sunt convins că românii vor reacționa prompt și vor sancționa dur PSD cât și pe parlamentarii care susțin un astfel de demers legislativ. Parlamentul să nu se joace cu focul căci de astă dată se vor arde rău de tot. Românii nu vor tolera ca aleșii neamului să scape din închisoare marii corupți ai României care au devalizat țara în ultimii 27 de ani”, a delcarat Sebastian Popescu, Președintele PNR.

Partidul Noua Românie cere senatorilor și deputaților să nu voteze în Plenul Senatului și al Camerei Deputaților astfel de porpuneri legislative care încurajează corupția și scapă pe cei care au adus grave prejudicii financiare și morale societății românești.