Susţine şi tu, echipa PNR Craiova! descarcă modelul de listă de susţinere

MODEL DE LISTĂ SUSŢINERE

În Februarie 2015, aparent democratia castiga un punct în plus. CCR a decis ca organizaţiile politice se pot înfiinţa fără cei 25.000 de membri fondatori, astfel statul mimează o nouă traiectorie a politicii prăfuite din acel moment spre o nouă eră, a politicii moderne, a oamenilor simpli şi ambiţioşi.

De ce mimează? Pentru că a dat frâu liber, apariţiei de noi formaţiuni, dar au avut grijă să-şi securizeze puterea actualele formaţiuni care deţin monopolul in politica ultimului sfert de secol.

Cum? Ai şansa liberă să creezi un proiect politic alături de oameni cu care împărtăşeşti aceleaşi principii, dar pentru a candida, pentru a avea şansa democratică de a te reprezenta în actul de guvernare, trebuie să convingi cca 25.000 de oameni să îţi ofere datele personale şi o semnătură de susținere, în mai puţini de două luni.

În toamnă, Echipa PNR a reuşit cu o muncă assiduă să strângă semnăturile pentru 5 judeţe şi să candideze la parlamentare.

Astăzi, democraţia şi libertatea mimată de sistemul politic mai primeşte o lovitură: colegii de la PNR Craiova trebuie să strângă aproximativ 3000 de semnături de susţinere în doar 2 săptămâni pentru a putea candida la Primăria din Craiova.

Echipa de la Craiova, stă de vorba cu oamenii, zilnic, de dimineaţa până seara, pentru a strânge semnăturile necesare şi pentru a le oferi craiovenilor, şansa de a fi reprezentaţi de un om simplu, fără niciun fel de legături cu actualul sistem şi fără niciun fel de condamnare penală. Eforturile colegilor, însă nu sunt suficiente.

Pentru ca părerea ta să conteze şi pentru ca PNR să-şi continue drumul spre o dezvoltare în şi pentru oameni, e nevoie şi de implicarea ta.

Aşadar, dacă ai domiciul în Craiova, descarcă formularul şi contribuie la renaşterea oraşului tău!

Descarcă-l şi trimite-l cât mai repede la adresa Calea Unirii nr. 159 din Craiova sau vino personal la sediul nostru să ne cunoaştem.

 

 

MODEL DE LISTĂ SUSŢINERE