Candidatura PNR la Primăria Craiova, validată de Biroul Electoral Municipal

E oficial. Partidul Noua Românie are candidat la Primăria Municipiului Craiova. Sâmbătă, 20 mai 2017, Biroul Electoral de Circumscripție a validat candidatura lui Sorin Preda Nica la alegerile locale parțiale din 11 iunie 2017. 

Sorin Preda Nica este primul candidat validat de Biroul Electoral de Circumscripție al Municipiului Craiova, la alegerile din 11 iunie 2017. Candidatura a fost depusă în cursul zilei de 17 iunie 2017.

Partidul Noua Românie este prima formațiune politică care s-a înscris în cursa pentru primăria Craiovei, funcție rămasă vacantă după demisia Liei Olguța Vasilescu.

Președintele Noua Românie le mulțumește tuturor craiovenilor care au semnat pentru ca Sorin Preda Nica să poată candida și îi îndeamnă să-i dea ocazia să arate ce poate face pentru oraș.

”Le mulțumesc sincer tuturor craiovenilor care ne-au dat semnătură de susținere și astfel am putut înregistra candidatura lui Sorin Preda Nica. Pe 11 iunie 2017, craiovenii au cu adevărat pe cine vota la funcția de primar. Sorin este un om de echipă, pune suflet în ceea ce face și dorește să facă foarte multe lucruri frumoase pentru orașul Craiova, inima Olteniei. Îi îndemn pe toți craiovenii să voteze cu inima deschisă candidatul PNR la Primărie pentru ca împreună să facem lucruri mărețe în Capitala Băniei”, a delcarat Sebastian Popescu, Președintele PNR.

Pe 26 mai, de la ora 13.00, la Hotel Grim din Craiova, în prezența membrilor PNR Craiova, a Președintelui PNR Craiova, Alexandru Diniță Sorescu și a Președintelui PNR, Sebastian Popescu, va avea loc lansarea oficială a candidaturii lui Sorin Preda Nica la Primăria Craiova.

Pe 27 mai 2017 începe campania electorală care se va încheia pe data de 10 iunie. Iar pe 11 iunie, de la ora 7 dimineața, are loc votul pentru noul Primar al Municipiului Craiova.