Lucian Hornea, desemnat Președintele de Filială al Lunii Mai 2017

Lucian Ninel Hornea a fost desemnat drept, ”Președintele de Filială al Lunii Mai”. Trofeul i-a fost înmânat, sâmbătă, în cadrul ceremoniei de aniversare a doi ani de la înființarea Noua Românie.

Lucian Ninel Hornea, Președinte al Filialei PNR București, a primit sâmbătă, trofeul pentru ”Președintele de Filială al Lunii Mai 2017”. Premiul i-a fost atribuit pentru munca depusă la dezvoltarea Filialei PNR București.

Biroul Național de Conducere al PNR a decis ca lunar, să acorde titlul de ”Președintele de Filială al Lunii”, în semn de apreciere pentru activitatea depusă în PNR de către președinții de Filială.

Nominalizările și câștigătorul, au fost anunțate de Vicepreședintele PNR, Gabriela Samoilă, la ceremonia de aniversare a doi ani de Noua Românie, desfășurată sâmbătă la Sediul Central PNR.

Lucian Ninel Hornea este membru PNR din 15 noiembrie 2015. A fost pe rând, Președinte al Organizației PNR Sector 4, Secretar General al PNR, Vicepreședinte național al PNR iar din ianuarie 2017, deține funcția de Președinte al Filialei PNR București.

Nominalizările pentru categoria ”Președintele de Filială al Lunii Mai 2017”:

 Florin Bodnărescu – Președinte Filiala PNR Timiș

Candid Vasile Bertalan – Președinte Filiala PNR Satu Mare

Lucian Ninel Hornea – Președinte Filiala PNR București

Nicolae Safronii – Președinte Filiala PNR Iași

Luca Adrian – Președinte Filiala PNR Maramureș

Cătălin Dumitru Aramă – Președinte Filiala PNR Botoșani

Călin Vlad Ilieș -Președinte Filiala PNR Sibiu

Marius Constantin Savin – Președinte Filiala PNR Bacău

Ilie Șulea – Președinte Filiala PNR Brașov

Marcel Damache – Președinte Filiala PNR Constanța