Diaspora se înscrie masiv în Noua Românie cu speranța unei schimbări reale

Diaspora ia atitudine față de situația actuală din țară și anunță că 2016 este anul marii schimbări. Românii care muncesc peste tot în lume vor să vină acasă, vor să construiască o Nouă Românie. Și primul pas a fost deja făcut, se înscriu zilnic în Partidul Noua Românie pentru că vor să aibă un cuvânt de spus vor să decidă ei pentru ei.

Sătui să vadă cum actuala clasă politică continuă să jefuiască și batjocorească țara și pe cetățenii ei, românii din Diaspora au pornit marea schimbare.

După ce s-au convins că Iohannis nu va face nimic pentru ei și că doar el și cu PNL ”Și-au luat Țara Înapoi”, românii din Diaspora construiesc în România, cu ajutorul unui grup de tineri, un proiect curat și ambițios care va da naștere în 2016 la o Nouă Românie.

Patru tineri care nu au mai făcut politică, sătui de ce se petrece în ultimii 25 de ani în România, au avut curajul nebun să înființeze un partid curat de la zero, fără traseiști politici și să atragă în acest proiect, în special tinerii care vor cu adevărat o nouă schimbare.

La auzul veștii, românii din Diaspora au dat năvală și se înscriu zilnic în noul partid cu speranța că de astă dată nu le va mai fi înșelată încrederea și că este ceea ce de 25 de ani tot așteaptă, un partid care să îi reprezinte, să le rezolve problemele și să conducă România pentru ei, nu pentru alții.

”Mă bucur nespus de faptul că românii din Diaspora încă se mai gândesc la România și vor să se întoarcă acasă și că le pasă de soarta țării. Am avut plăcuta surpriză să constat că foarte mulți dintre membrii deja înscriși în partid, se află în afara granițelor țării. Toți la unison mi-au transmis fie telefonic, fie prin e-mail sau facebook, că s-au săturat de actualii politicieni și că nu îi mai vor la cârma țării. Și că vor să devină membri ai PNR pentru că vor să se implice activ în reconstrucția României. Vor să aibă șansa reală să decidă pentru România și nu doar printr-un vot. Asta e atitudinea corectă și normală pe care trebuie să o aibă toți românii care vor să construim ceva pentru noi toți. Acum au șansa reală să devină parte a acestei schimbări, au șansa să se implice real în modernizarea României. Față de alte partide, PNR nu are nevoie de membri doar ca număr care să fie de formă, ci are nevoie de români care vor să se implice în acest proiect să vină cu idei, proiecte, cu rude și prieteni, și împreună să ne unim forțele și să schimbăm tot ce nu e bine în țara asta, de la vlădică la opincă, de la mic la mare, pentru o Nouă Românie”, a declarat Sebastian Popescu, președintele PNR.

Faptul că se pot înscrie online în PNR și că pot plăti cotizația prin bancă oriunde s-ar afla, rețeaua de socializare internă unde comunică cu toți membrii și seriozitatea de cade dau dovadă membrii fondatori, i-au făcut pe românii din Diaspora să se alăture acestui proiect politic făcut de români simpli pentru toți românii.

Diaspora spune clar și răspicat că nu mai are încredere în actuala clasă politică și nici în Klaus Iohannis care i-a dezamăgit crunt. Acum, românii din Diaspora își îndreaptă privirea și își pun speranțele în acest nou proiect curat format de tineri care nu au mai făcut politică.

Principalul motiv pentru care românii din Diaspora se alătură masiv noului proiect este tocmai faptul că e forma din tineri neafiliați politic și că nu se acceptă în partid traseiști politici.

Partidul Noua Românie s-a lansat pe 1 septembrie 2015 și în doar o lună, sute de români din țară și afară, s-au înscris. În medie, un român se înscrie în fiecare oră în Noua Românie.

De la studenți, muncitori în construcții, amenajări interioare, șoferi, menajere, secretare sau antreprenori, toți aflați în afara granițelor țării, s-au înscris în PNR pentru că spun la unison că s-au săturat să triască printre străini, s-au săturat să nu facă nimic pentru țara lor. Vor schimbarea reală, vor fapte, nu discuții și promisiuni sterile, vor o țară ca afară și asta în 2016, când PNR va intra în Parlamentul României și va începe curățarea țării de sus, din vârful piramidei.

Diaspora e pregătită ca la alegerile parlamentare din noiembrie 2016 să producă marea lovitură cu Noua Românie, la fel cum s-a întâmplat în 2014 cu Iohannis. Însă de astă dată au garanția că nu vor mai fi înșelați, și asta pentru că de astă dată ei sunt parte din acest proiect. Ei au puterea de decizie cot la cot cu românii din țară. Împreună dezvoltă acest proiect politic și împreună produc schimbarea reală. Se înscriu, se implică și decid pentru ei, pentru România.

Românii care doresc cu adevărat schimarea în țară și s-au săturat să voteze aceleași fețe corupte, pot să se alăture proiectului Noua Românie, completând AICI formularul de înscriere.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.