Răzvan Jurcă şi Roxana Jianu, câştigătorii primei ediţii a PNR Tenis Cup 2017

Prima ediţie a PNR Tenis Cup 2017 la masculin a fost câştigată sâmbătă, 2 septembrie, de Răzvan Jurcă, iar în proba de simplu feminin s-a impus Roxana Jianu. La startul competiţiei de tenis s-au aliniat 41 de participanţi.

Noua Românie a organizat sâmbătă, la Baza Sportivă din Complexul Studenţesc Tei, prima ediţie a PNR Tenis Cup.

În cadrul porbei de simplu masculin au luat parte 27 de competitori. Răzvan Jurcă a câştigat finala disputată cu Daniel Nistor, scor 6-3, 6-3, şi şi-a adjudecat trofeul PNR Tenis Cup 2017. Daniel Nistor a câştigat locul doi, iar Alex Ciortan locul trei după ce l-a învins în finala mică pe Ciprian Morariu, scor 6-4, 6-1.

În proba de simplu feminin au evoluat 10 participante. Roxana Jianu a cucerit torfeul în proba feminină după ce a învins-o în finală pe Claudia Delcea, scor 6-4, 6-3. În finala mică la feminin s-a impus Anda Ciubotariu care a învins-o între trei seturi, scor 4-6, 6-4, 7-6, pe Nicoleta Alecu.

Scopul competiţiei a fost de a socializa prin sprot în cadrul PNR, de a ne face cunoscuţi prin itnermediul sportului în rândul românilor şi de a îndemna românii să facă sport.

"Încep prin a mulţumi atât colegilor cât şi celor care au luat parte la prima ediţie a PNR Tenis Cup 2017. Mă bucur că au răspuns invitaţiei noastre şi au acceptat provocarea de a intra în competiţie. Felicit câştigătorii atât la simplu feminin cât şi la simplu masculin, pentru reuşită. Toţi cei prezenţi s-au simţit excelent pe terenul de tenis şi mă bucur că PNR a putut să le ofere această şansă de a se lua la întrecere într-o competiţie sprotivă amicală. Începem deja pregătirile pentru ediţia din 2018 care va fi mult mai mare şi mai bine organizată", a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

Toate cele şase Organizaţii de Sector din Bucureşti au fost implicate în organizarea competiţiei sportive la care au luat parte şi membri PNR cât şi iubitori ai tenisului, care nu deţin calitatea de membru în partid. PNR Tenis Cup 2017 a fost o competiţie deschisă atât membrilor PNR cât şi românilor care iubesc tenisul şi au dorit să participe la turneu.