Preşedintele PNR: Reforma fiscală a Guvernului Tudose este în realitate o harababură naţională cu consecinţe grave pentru toţi românii!

Preşedintele Partidului Noua Românie, Sebastian Popescu, critică dur decizia Guvernului condus de Mihai Tudose de a modifica pe repede înainte, Codul Fiscal.

"Se va crea un haos naţional din acauza acestor măsuri prost gândite şi adoptate în pripă. Guvernul nu a realizat studiu de impact, nu a ascultat opiniile specialiştilor şi a făcut după bunul plac. Dar aceste motificări la codul fiscal ne vor afecta pe toţi românii. Nu ai cum să modific într-o lună, 6 milioane de contracte de muncă pentru a putea pune în aplicare mutarea contribuţiilor de la angajator la angajat. Sistemul Revisal de la Inspecţia Muncii, nu poate face faţă într-o lună, unui număr atât de mare de modificări. În plus, aceste modificări făcute fără cap, vor avea efect negativ în economia României. Au promis marea cu sarea în campania electorală şi când au văzut că sacul e gol, s-au gândit să prostească încă odată populaţia. Au tăiat dintr-o parte şi acum le ia cu două mâini de peste tot. Sunt extrem de dezamigit de faptul că actualul Guvern este plin de incompetenţi rău intenţionaţi şi că adoptă măsuri împotriva românilor", a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

În acest context, PNR face apel la toţi românii să iasă din nepăsare şi să se manifeste vizibil dacă nu sunt de acord cu aceste modificări ale codului fiscal. Libertatea de opinie este încă valabilă în România, faceţi uz de ea!