Noua Românie urează tuturor românilor La Mulţi Ani! De 99 de ani românii sunt uniţi în acelaşi neam!

România este ai în zi de sătbătoare naţională. Românii din toate colţurile lumii celebrează 99 de ani de la Marea Unire a Principatelor Române. La 1 decembrie 2017 se împlinesc 99 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România.

Preşedintele Partidului Noua Românie transmite tuturor românilor un mesaj de unitate şi mândrie naţională.

"La Mulţi Ani Români, La Mulţi Ani România. În urmă cu 99 de ani, înaintaşii noştri, patrioţi adevăraţi, iubitori de neam şi ţară, au simţit cu adevărat româneşte, au lăsat deoparte ura şi dezbinarea şi s-au unit pentru a forma România Mare. Azi, la ceas de sărbătoare să ne bucurăm împreună şi măcar azi, să nu mai fim dezbinaţi, să fim mai uniţi ca niciodată. Să fim român, să ne iubim să făurim împreună O Nouă Românie, mai mare, mai bună mai prosperă", a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele Partidului Noua Românie.

Ziua Naţională a României a fost aniversată prima dată la 1 Decembrie, în anul 1990 la Alba Iulia.

De 27 de ani, în București cât și în majoritatea orașelor din întreaga țară au loc parade militare și sunt organizate numeroase ceremonii ce cuprind depuneri de coroane, dar și alte manifestări publice şi culltural artistice.