Noua Românie regretă moartea Regelui Mihai I al României. Dumnezeu să te aibă în pază, Majestate!

Partidul Noua Românie transmite sincere condoleanţe Familiei Regale a României, ca urmare a trecerii în nefiinţă a Regelui Mihai I, fost suveran al României.

"În numele Partidului Noua Românie, transmit sincere condoleanţe Familiei Regale. Regele Mihai I a trecut azi la cele veşnice şi ne veghează din ceruri. Majestatea Sa a fost un om deosebil, cu educaţie aleasă, jucând un rol important în istoria României, în ciuda faptului că a fost nevoit să ia decizii cruciale încă de la o fragedă vârstă. Am avut onoarea să fiu la doi paşi de Majestatea Sa, Regele Mihai I la jubileul de 90 de ani, aniversat la Opera Română din Capitală, când 70 de capete încoronate din toată lumea au venit să-l omagieze pe Regele României. Este o mare pierdere pentru poporul român. Dumnezeu să-l odihnească în pace",  a declarat Sebastian Popescu, Preşedinte al Partidului Noua Românie.

Regele Mihai a împlinit 96 de ani pe 25 octombrie 2017.

Mihai I al României s-a născut pe 25 octombrie 1921 la Sinaia. A stat pe tronul României între 20 iulie 1927 şi 8 iunie 1930, precum şi între 6 septembrie 1940 şi 30 decembrie 1947.