PNR, solicitare către PSD: Fără agramaţi şi incompetenţi în Guvernul României!

Partidul Noua Românie solicită PSD şi ALDE să elimine din Guvernul Dăncilă, miniştrii agramaţi şi incompetenţi şi cei care au probleme cu legea. Guvernul României trebuie format din profesionişti şi oameni integri, fără numiri pe criterii de rubedenie şi prietenie.

PNR constată că PSD a făcut numiri în Guvernul României pe criterii de "rubedenie" şi "cumetrie" şi nu pe competenţe profesionale şi experienţă în administraţie, aşa cum e normal şi firesc. 

Desemnarea Prof. univ. dr. ing. Valentin Popa, Rector al Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, în funcţia de Ministru al Educaţiei, reprezintă o greşeală în condiţiie în care acesta are grave probleme de exprimare. PSD trebuie să propună alt ministru la Educaţie.

"Cine este agramat are de câştigat în PSD. Ăsta se pare că este dictonul după care PSD se ghidează atunci când desemnează Miniştri la Educaţie. După Liviu Pop, devenit celebru în scurt timp din cauza greşelilor de exprimare, acum ditamai Rectorul ajunge în locul său. Pe lângă carnetul de partid la PSD, cei doi mai au un lucru în comun: sunt agramaţi deşi sunt profesori, unul de liceu iar altul universitar. Oare toţi profesorii agramaţi, unii dintre ei rectori de universitate, au ajuns membrii PSD? Nu mai are PSD niciun membru de doamne ajută pe care să-l numească la Educaţie. Aşa de praf a ajuns cel mai mare partid din  România? În numele PNR, solicit public PSD să retragă de îndată numirea lui Valentin Popa la Educaţie şi să facă altă nominalizare. Această numire denotă cât respect şi importanţă alocă PSD educaţiei în România. Ştiu că PSD doreşte un popor needucat pentru a fi uşor de manipulat, dar totuşi, mai suntem şi noi pe aici şi ne mai prindem de planul social democraţilor. Daţi dovadă de o minimă decenţă şi faceţi altă nominalizare la Educaţie", a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele Partidului Noua Românie.

PSD şi ALDE trebuie să nu uite faptul că este vorba de Guvernul României, nu de guvernul lor personal unde pot face numiri fără să ţină cont de criterii de bun simţ cum ar fi, pregătirea profesională, experienţa şi corectitudinea. 

Oameni slab pregătiţi, numiţi în funţii extrem de imporntante cum sunt cele de ministru, secretar de stat, prim ministru, nu fac decât rău acestei ţări întrucât ei vor fi extrem de uşor de manevrat de către cei care îi şi numesc în respectivele funcţii de demnitate publică.