Organizaţia PNR Belgia a organizat prima Adunare Informală cu membrii săi, la doar 19 zile de la înfiinţare!

Colegii din Organizaţia PNR Belgia sunt puşi serios pe treabă. La doar 19 zile de la înfiinţarea Organizaţiei, Biroul Executiv al PNR Belgia a convocat membrii la o primă Adunare Informală cu scopul de a se cunoaşte şi împreună să se implice pentru a dezvolta Organizaţia în Belgia.

Adunarea Informală a Organizaţiei PNR Belgia a avut loc, sâmbătă, 24 februarie, în localitatea Zottegem din Belgia. Preşedintele PNR Belgia, Radu Sumanaru, alături de colegii din Biroul Executiv Local, Radu Andrei Gulei - Vicepreşedinte, Daniela Comşa - Vicepreşedinte, Ana Maria Gulei - Secretar General, Vasile Grigor - Trezorier, s-au implicat în organirarea primei reuniuni a membrilor Organizaţiei PNR Belgia.

În cadrul Adunării Informale, membrii PNR Blegia s-au putut cunoaşte, au schimbat impresii, opinii, păreri şi au căzut de comun acord asupra modalităţii de implicare în cadrul Organizaţiei cu scopul de a-şi dubla numărul în cel mai scurt timp posigil astfel încât la prima Adunare Generală a PNR Belgia, convocată pentru 1 mai 2018, să poată desfăşura alegeri interne.

Preşedintele PNR Blegia le-a adus la cunoştinţă membrilor faptul că în luna mai se vor alege şi delegaţii care vor participa la Adunarea Generală din 17 iunie de la Bucureşti, în cadrul căreia se va desemna candidatul PNR la Prezidenţiale, cât şi faptul că în luna august, PNR îşi alege candidaţii la europarlamentarele din 2019.

"Ne-am săturat ca românii să o ducă atât de greu într-o țară bogată. Legislația fiscală nu ajută nici angajații nici angajatorii iar mai nou se duce o lupta cruntă de către partidul aflat la guvernare pentru a subjuga total și justiția din România. Am decis să ne implicăm pentru că doar împreună putem produce schimbarea pe care cu toţii cred că ne-o dorim în România”, a declarat Preşedintele PNR Belgia, Radu Sumanaru. 

Chiar dacă sunt departe de casă, membrii PNR Belgia au rămas cu inima la ţara lor şi îşi doresc ca şi de la depărare să pună umărul pentru construcţia unei Noi Românii.

De mărţişor, colegii din Organizaţia PNR Belgia, vor împărţi femeilor românce, mărţişoare şi flori alături de flyerul PNR special conceput pentru luna lui Mărţişor.