Români, cât timp mai acceptăm să fim conduși de corupți și incompetenți?!

România, a șaptea țară din Uniunea Europeană după suprafață și numărul de locuitori, este în realitate, ultima, și asta din cauza celor care de 25 de ani ne conduc destinele. Ne-au vândut pe doi lei la Înalta Poartă și acum noi, românii, suntem buni de plată. 

România este printre puținele țări din lume care are un relief extrem de variat, de la munți, câmpii, dealuri, deltă, râuri, fluvii, lacuri și chiar deschidere la Mare. Avem mii de bogății în subsolurile României, avem milioane de români inteligenți, talentați și cinstiți. Însă din păcate, nu avem lideri care să ne conducă către prosperitate, dezvoltare, către o viață decentă la fel ca cea din țări occidentale, precum Suedia, Norvegia, Germania, Olanda, Franța.

Cât timp, de câte ori și pentru câți ani mai acceptăm, noi românii, să fim conduși de politicieni corupți, incompetenți și fără lipsă de respect pentru cei care i-au votat?

Până acum, românii spuneau că nu au pe cine vota, că nu au alternativă. Și din acest motiv erau nevoiți de fiecare dată să aleagă răul cel mai mic. Din 2016 nu vor mai fi nevoiți să facă acest lucru. A apărut alternativa. A apărut șansa unei schimbări reale în România.

O mână de tineri sătui de ce se întâmplă în România, au luat inițiativă și au fondat Partidul Noua Românie. Eu sunt unul dintre tinerii care nu mai vor să mai rabde și a luat inițiativă. Nu ai cum să îndrepți lucrurile dacă nu te implici, dacă nu îți pasă. Nu poți să fii pasiv la ceea ce se întâmplă în România. Românii trebuie să aibă spirit civic, să se implice în acest proiect, să decidă ei pentru ei, pentru prima dată după 25 de ani de democrație made in ro.

Nu trebuie să avem idei preconcepute de genul ”Suntem prea mici pentru a conta”, „Nu ne va lăsa sistemul să facem nimic”, ”Nu avem bani pentru așa ceva”, ”Suntem deja vânduți”. Atâta timp cât suntem uniți și numărul celor care se alătură acestui proiect, crește de la o zi la alta, șansele de reușită sunt din ce în ce mai mari.

An de an se introduc noi taxe și impozite justificate prin faptul că nu avem drumuri și infrastructură. Și cu lozinca ”dai un leu pentru ateneul meu”, ne vâră mâna în buzunar, legal, și ne iau banii iar drumurile și autostrăzile, cele care se fac cu chiu cu vai, o iau la vale la trei zile de la inaugurare.

Terenurile se vând, bucată cu bucată la cei cu bani, străini de România, și în câțiva ani, o să ne trezim ”chiriași” în propria țară. Și asta pentru că actualii conducători ai României pe lângă faptul că au alte preocupări personale și de răfuială electorală, sunt și incompetenți, dezinteresați și nu știu să se impună în Uniunea Europeană și pe plan internațional, să reprezinte interesele țării.

Populația României îmbătrânește într-un ritm accelerat, natalitatea e în cădere liberă, iar decidenții politici nu fac nimic ca să schimbe asta. Mă, contrazic, fac ceva: oferă doar 84 de lei pe lună drept alocație pentru un copil. În timp pentru un pușcăriaș, statul român cheltuie lunar 2800 lei. O fi bine oare?!

Și atunci vă întreb, cât să mai răbdăm, cât să mai așteptăm, cât să-i mai credităm pe acești politicieni corupți? Cât de creduli și naivi să mai fim să credem că tot ei, care până acum au furat tot ce a fost de furat, vor îndrepta lucrurile în România?

Să faci NIMIC și să nu te implici este egal cu un acord tacit al tot ceea ce fac ei. Este un gir mut al jafului național. Române ai acum o mare șansă să te implici, să nu mai fii comod și indiferent la propria soartă, și să te alături acestui proiect curat, Partidul Noua Românie. Fii parte la adevărata schimbare a României! Implică-te și decide tu pentru tine, nu îi mai lăsa pe alții să îți decidă soarta.