Preşedintele PNR: Este inadmisibil ce face PSD. Nu poţi scoate oamenii cu forţa la miting. E o practică comunistă!

Preşedintele Partidului Noua Românie, Sebastian Popescu este revoltat de faptul că PSD aduce cu foarţa, oamenii la mitingul din Piaţa Victoriei. Este o practică comunistă care nu are nimic în comun cu democraţia şi cu libertatea de a protesta.

Sebastian Popescu cere PSD să se oprească din abuzuri şi să nu mai forţeze românii să vină la mitingul de la Bucureşti. Iar pe români îi îndeamnă să se adreseze autorităţilor competente, dacă au fost forţaţi să meargă la protestul din Piaţa Victoriei.

"Sunt uluit de tupeul PSD. Nu credeam că la 100 de ani de la Marea Unire şi la 28 de ani de la Revoluţie, putem asista la aşa ceva în România. PSD nu mai are nicio limită. Nu poţi să iei oamenii cu forţa la miting doar ca să arăţi tu cât de tare eşti în proteste. PSD se laudă că au peste 500,000 de membri, să vină cu membrii lor la miting. Nu să oblige oamenii din instituţii publice şi de la alte companii, să vină la miting şi în caz de refuz să îi ameninţe că îşi vor pierde locul de muncă. Aşa ceva nu pot tolera în România. De aceea încurajez toţi românii care au fost constrânşi de PSD să meargă la acest miting, să aibă curajul să se opună şi să se adreseze autorităţilor competenţe, poliţie şi parchet şi să reclame aceste abuzuri. Dreptul de a protesta şi manifesta paşnic este prevăzut de Constituţie, însă nu poţi să fii luat cu forţa ca să protestezi pentru PSD. Ceea ce face PSD este din epoca comunistă şi nu are nimic în comun cu democraţia. Se vede încă odată că PSD nu îşi uită originile şi nu se leapădă de practicile din vremurile triste pentru România. Sper ca românii să fie înţelepţi şi curajoşi şi să nu le facă jocul abuziv şi ilegal", a declarat Preşedintele PNR Sebastian Popescu.

Noua Românie este primul şi singurul partid creat de la zero în România, de către tineri care nu au mai făcut politică. PNR este singurul partid care nu primeşte în rândurile sale traseişti politici.