Florin Călinescu, invitat special la aniversarea Noua Românie

Celebrul actor şi nonconformistul om de televiziune, Florin Călinescu, a fost invitatul special al aniversării Noua Românie, eveniment ce s-a desfăşurat duminică, 17 iunie, la Sala Amfiteatru a Institutului Naţional de Statistică din Bucureşti.

Aaplaudat la scenă deschisă de către cei prezenţi la aniversarea a trei ani de la înfiinţarea Noua Românie, în stilul caracteristic şi inconfundabil, Florin Călinescu nu a menajat deloc actuala clasă politică, având multe cuvinte “frumoase” la adresa politicii din România.

Celebrul actor a îndemnat pe cei prezenţi în sală să fie curajoşi şi să treacă la fapte dacă îşi doresc cu adevărat o schimbare în România:

Bucurați-vă că sunteți un partid mic, bucurați-vă că nu mai faceți în pampers și aveți trei ani, mergeți binișor, ajungeți la chiuvețică să vă spălați pe dinți, să păpați cât de cât singuri, să urlați toată ziua: Mami, mami! PNR! PNRPromiteți-le lucruri exacte. Vedeți cum driblați prin convingerea populară că toți cei care fac politică sunt la fel. Arătați-le că voi sunteți diferiți!“, a spus Florin Călinescu.

 
Duminică, în cadrul Adunării Generale, Noua Românie şi-a desemnat candidatul la prezidenţialele din anul 2019. Preşedintele PNR, Sebastian Popescu a fost ales de delegaţi să candideze pentru cea mai înaltă funcţie în statul român. Alegerile prezidenţiale vor avea loc în toamna anului 2019.
 
”Mă bucur nespus de faptul că domnul Florin Călinescu ne-a onorat cu prezenţa la aniversarea a trei ani de Noua Românie. Discursul său, plin de pilde reprezintă un motiv de implicare în plus în ceea ce priveşte România”, a declarat Sebastian Popescu, Președintele PNR și candidatul organizației la alegerile prezidențiale.