Sebastian Popescu, desemnat oficial, candidat al PNR la alegerile prezidenţiale din 2019

Adunarea Generală a Partidului Noua Românie din 17 iunie 2018, l-a desemnat oficial pe Sebastian Popescu, drept candidatul PNR la alegerile prezidenţiale din 2019.

Preşedintele Noua Românie devine primul candidat înscris oficial în cursa electorală pentru alegerea noului Preşedinte al României la alegerile ce se vor desfăşura în toamna anului 2019.

Sebastian Popescu a fost desemnat candidat al Noua Românie la prezidenţiale, cu 119 voturi pentru şi 5 voturi împotrivă. 

De profesie doctor medic veterinar, în vârstă de 36 de ani, Sebastian Popescu, fondator al Noua Românie în 2015 alături de Cosmin Grancea, Dan Truţia şi Cristian Drăghiceanu, a candidat în 2016 la alegerile parlamentare la Camera Deputaţilor în judeţul Vâlcea.

Poţi să te alături echipei Noua Românie doar dacă ai minim 18 ani şi dacă nu ai mai fost în alt partid în ultimii şapte ani şi dacă eşti de acord să plăteşti cotizaţia anuală de 60 lei.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.