TV7, prima televiziune din Republica Moldova care anunță înființarea Partidului Noua Românie

TV7 e cu noi. La nici 24 de ore de la anunțul oficial privind înființarea Partidului Noua Românie, postul TV7 din Republica Moldova a difuzat în premieră o știre despre noua formațiune politică.

Partidul Noua Românie a trecut granițele țării și a ajuns la Chișinău. TV7 este prima televiziune din Republica Moldova care anunță înființarea Partidului Noua Românie.

Știrea despre înființarea Partidului Noua Românie a fost difuzată joi, în cadrul jurnalului de știri de la ora 12.00, ”Cotidian”, emisiune informativă prezentată de Artur Musaelean.

La auzul veștii, Președintele PNR, Sebastian Popescu a salutat gestul TV7 de a difuza știrea despre înființarea partidului și a ținut să precizeze faptul că Partidul Noua Românie este alături de Republica Moldova.

”Mă bucur nespus că TV7 este prima televiziune din Republica Moldova care a difuzat știrea despre înființarea Partidului Noua Românie. Transmit mulțumiri și sincere felicitări colectivului TV7, iar moldovenilor le transmit un gând bun de la București și îi asigur că noua formațiune politică va fi alături de ei în drumul spre integrarea europeană și prosperitate. PNR va ajuta republica Moldova pentru a se dezvolta și pentru ca nivelul de trai al cetățenilor moldoveni să fie similar cu cel din România”, a declarat Sebastian Popescu, președintele PNR.

Aici puteți urmări jurnalul în cadrul căruia a fost difuzată la TV7, știrea privind înființarea Partidului Noua Românie.