Preşedintele PNR solicită remanierea integrală a Guvernului Dăncilă

Preşedintele PNR, Sebastian Popescu, solicită în mod public conducerii PSD şi ALDE, să remanieze în integralitate Guvernul Dăncilă întrucât actualul Executiv şi-a dovedit incapacitatea de a guverna eficient România.

În prag de aniversare a Centenarului Marii Uniri, România este condusă de un Guvern profund incompetent şi rău voitor. Promisiunile electorale ale Coaliţiei PSD-ALDE s-au dovedit a fi doar gogoşi înfuriate care acum s-au dezumflat şi ne arată nouă, tuturor, realitatea cruntă: o ţară prost guvernată, o ţară fără infrastructură rutieră şi feroviară la standarde europene. 28 de kilometri de autostradă inauguraţi în 2018, după ani de zile de aşteptare. În rest, majoritatea drumurilor judeţene şi naţionale sunt într-o stare deplorabilă. Spitalele de stat, chiar şi cele din Capitală, au grave deficienţe de tot felul, punând în pericol sănătatea pacienţilor. La trei ani de la Colectiv aflăm că România este şi mai prost pregătită la capitolul îngrijire pacienţi cu arsuri. Nici un spital din România nu a fost capabil să trateze tânărul ars într-un incendiu produs la Piatra Neamţ. A fost nevoie să fie trimis pentru tratament la un spital din Belgia, o ţară cât trei judeţe din România. Ministerul Finanţelor se împrumută lunar de la creditorii naţionali şi internaţionali, pentru a putea plăti pensiile şi salariile bugetarilor. Lucrurile nu merg bine nici în domeniul Agriculturii şi Zootehniei unde din cauza nepăsării şi a incompetenţei, sute de mii de porci au fost deja sacrificaţi din cauza Pestei Porcine Africane. Nimeni nu răspunde iar românii suportă consecinţele actualei Guvernări PSD – ALDE. Iar lista de neajunsuri, incompetenţe şi nerealizări este lungă. Drept urmare, solicit în mod public, remanierea integrală a Guvernului Dăncilă şi numirea de noi miniştri şi prim ministru competenţi, care să asigure o bună guvernare pentru toţi românii. Cred că a venit momentul să nu mai stăm cu capul plecat şi să acceptăm umili tot ceea ce ne livrează actuala clasă politică”, a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

La 100 de ani de la Marea Unire, România se poate lăuda cu 7 autustărzi ce însumează 776 de kilometri de autostradă, din care 100 de kilometri moşteniţi de la regimul Ceauşescu.

Viteza medie de deplasare a trenurilor pe liniile ferate din România a scăzut sub 70 de km pe oră.

Niciunul din cele cinci spitale regionale promise a se face cu fonduri europene, nu a prins contur în 2018, doar promisiuni şi studii de fezabilitate.

În 2020, România va găzdui meciuri la Campionatul European de Fotabl, însă niciunul din stadioanele promise de Guvern că vor fi consturite, nu sunt gata.

Construcţia liniei de metrou către Aeroprotul Otopeni nu a început nici în 2018 deşi era avansat anul 2020 pentru inaugurare.

La capitolul atragere fonduri europene, România este pe ultimul doc din cele 28 de ţări membre ale Uniunii Europene.

Partidul Noua Românie a fost fondat în anul 2015 de către Sebastian Popescu alături de Cosmin Grancea, Dan Truţia şi Cristian Drăghiceanu. PNR are în prezent 35 de Organizaţii Locale, dintre care cinci sunt în Diaspora. PNR este singurul partid din România care nu primeşte în rândurile sale membri din alte partide şi nici traseişti politici.

Scopul PNR este de a crea o alternativă la actuala clasă politică pentru ca românii să aibă în sfârsit ce vota.

 Poţi să te alături echipei PNR dacă ai minim 18 ani, dacă nu ai fost în alt partid ca simplu membru în ultimii 7 ani şi dacă îţi doreşti cu adevărat o schimbare. Formularul de înscriere în PNR poate fi completat AICI.