Mesajul Preşedintelui PNR, de Centenar: Să iubiţi România în fiecare zi, nu doar de Ziua Naţională!

Preşedintele Partidului Noua Românie, Sebastian Popescu, de Ziua Naţională a României, când se celebrează Centenarul Unirii, îndeamnă românii să fie patrioţi şi să-şi iubească ţara, în fiecare zi, nu doar de 1 Decembrie.

"Azi avem şansa de a celebra Centenarul Unirii întrucât acum 100 de ani, înaintaşii noştri, adevăraţi patrioţi, au făcut posibilă reîntregirea ţării. Au reuşit acest deziderat istoric pentru că au lăsat la o parte, orgoliile, neajunsurile, diferenţele de opinie şi au pus mai presus de orice interesul naţional. Au dovedit cu adevărat unire pentru binele poporului român pentru făurirea României Mari. Azi, la ceas de mare sărbătoare pentru toţi românii, celebrăm 100 de ani de la Unirea Principatelor Române, vă urez din suflet la Mulţi Ani şi vă îndemn să fim de 100 de ori mai Uniţi, de 100 de ori mai Fericiţi, de 100 de ori mai dornici Schimbare. Să fim mândrii că suntem români şi să ne iubim ţara în fiecare zi nu doar de 1 decembrie. La Mulţi Ani România!", este mesajul transmis de Preşedintele Noua Românie, Sebastian Popescu către toţi românii.

Noua Românie militează pentru reîntregirea ţării, prin Unirea cu Basarabia aşa cum s-a reuşit în urmă cu 100 de ani la Alba Iulia, făurirea României Mari.