Preşedintele PNR: Au trecut 29 de ani de la Revoluţia care a schimbat România, nu şi conducerea ţării!

Preşedintele Noua Românie, Sebastian Popescu, transmite românilor, la 29 de ani de la Revoluţia care a schimbat România, să fie cu adevărat uniţi, umani şi să fie mai altruişti, mai dornici de schimbare pentru ţară şi nu pentru propriul interes. Revoluţia a schimbat România, nu însă şi conducerea ţării, care se pare că doar s-a adaptat la noile vremuri.

"În urmă cu 29 de ani, pe când aveam doar şase ani, în România se produce Revoluţia care avea să schimbe forma de guvernare a ţării. Românii îşi puneau speranţa că va fi mai bine, şi a fost, dar nu în toate privinţele. Acum, când cinstim memoria semenilor noştri care au plătit cu viaţa dorinţa de libertate, constat cu amărăciune că actuala conducere a naţiunii române are acelaşi dispreţ faţă de popor ca şi vechiul regim comunist. Din păcate vobim şi ne amintim de cele întâmplate la Revoluţie şi de românii morţi în toată ţara, în condiţii nici azi elucidate, doar în luna decembrie. În rest, uităm măcar să respectăm sincer sacrificiul făcut de martirii Revoluţiei. Pentru unii "revoluţionari" sunt mai importante scutirile de taxe şi impozite, beneficiile materiale şi nicidecum un bine naţional, o recunoaştere a meritelor de revoluţionari. Până şi această noţiune de "revoluţionar" a fost falsificată după Revoluţie, de vânătorii de beneficii şi privilegii. Este trist că am pierdut orice urmă de umanitate şi că la 29 de ani de la Revoluţia care trebuia să însemne renaşterea acestei naţiuni şi unitate până la moarte, suntem doar un popor dezbinat, condus de o clasă politică incompetentă. Românii ar trebui să se trezească cu adevărat din adormire şi să decidă fiecare ceea ce e mai bine, să uzilizeze votul democratic şi să facă alegerile corect nu în funcţie de propriul interes. Hai să fim mai umani, mai puţin egoişti şi să ne mai gândim şi ce putem face pentru cei de lângă noi, pentru această ţară, pentru România. Vom fi cu adevărat liberi când adevărul despre Revoluţie va fi spus şi când cei care au contribuit la moartea românilor, vor fi pedepsiţi", a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR. 

Deşi au trecut 29 de ani de la Revoluţie, Justiţia din România nu a fost capabilă să stabilească cine se face vinovat de moartea miilor de români.