Noua Românie trece Oceanul. De azi, PNR are Organizaţie şi în Canada

Veşti bune la început de 2019 pentru toţi românii din Canada. Partidul Noua Românie a înfiinţat azi, Organizaţia PNR Canada, astfel că pot să se alăture echipei care a pus bazele noii structuri locale a PNR în această ţară. Este cea de-a şasea Organizaţie Locală a PNR înfiinţată în Diaspora.

Anul 2019 vine cu veşti bune pentru toţi românii care vor cu adevărat o schimbare, indiferent unde s-ar afla. Azi a fost înfiinţată Organizaţia PNR Canada, în baza Statutului Partidului Noua Românie.

Biroul Executiv Naţional a dispus înfiinţarea noii Organizaţii şi numirea lui Tibor Fabian ca Preşedinte interimar al PNR Canada. De profesie doctor medic veterinar, Tibor Fabian a contribuit din plin la înfiinţarea Organizaţiei PNR Canada, întrucât îşi doreşte ca de la mii de kilometri distanţă să contribuie la schimbarea lucrurilor în ţara sa natală.

Este prima Organizaţie Locală înfiinţată în anul 2019 de către PNR şi cea de-a 37-a structură locală a Partidului Noua Românie.

În prezent, PNR are şase organizaţii locale în Bucureşti, şase organizaţii locale în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, Belgia şi Canada, şi 25 de Organizaţii Locale în marile oraşe din ţară: Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Craiova, Galaţi, Cluj Napoca, Bălceşti, Braşov, Baia Mare, Sibiu, Satu Mare, Tulcea, Buzău, Bacău, Piatra Neamţ, Deva, Oradea, Arad, Reşiţa, Tîrgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Băile Olăneşti, Suceava şi Piteşti. 

Partidul Noua Românie este singura formaţiune politică din ţară care nu primeşte membri din alte partide, nici traseişti politici şi nici nu face alianţe cu alte partide.

Noua Românie va candida la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Dacă ai minim 18 ani, nu ai mai fost membru în alt partid cel puţin în ultimii 7 ani şi îţi doreşti o schimbare în ţară iar actualii politicieni nu te mai reprezintă vino în echipa Noua Românie.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.