Preşedintele PNR acuză Guvernul Dăncilă de incompetenţă şi rea voinţă

Preşedintele Partidului Noua Românie, Sebastian Popescu, acuză Guvernul condus de Viorica Dăncilă de incompetenţă crasă şi rea voinţă, întrucât nici până azi, nu a fost finalizat proiectul bugetului de stat şi cel al asigurărilor sociale.

Potrivit Art. 35 alin 4, din legea 500/2002, "După însuşirea de către Guvern a proiectelor legilor bugetare şi de buget, prevăzute la alin. (1), acesta le supune spre adoptare Parlamentului cel mai târziu până la data de 15 octombrie a fiecărui an". 

Întrucât Guvernul a întârziat aproximativ patru luni adoptarea bugetului de stat, Preşedintele PNR onsideră că Executivul dă dovadă de incompetenţă şi nepăsare. 

"Guvernul Dăncilă dovedeşte încă odată ce hram poartă. Cel al incompetenţei şi nepăsării. Este inadmisibil ca de patru luni bugetul să nu fie adoptat de Guvern şi trimis la Parlament spre dezbatere şi adoptare. Suntem în 7 februarie 2019 şi de la Guvern ni se comunică că încă nu a fost stabilită forma finală a bugetului care să fie adoptată. Trece şi luna februarie şi România tot nu are bugetul adoptat. Nu ştiu ce plan au, dar ştiu un lucru: incompetenţa lor şi jocurile de culise au efecte negative asupra ţării şi asupra românilor. Cred că nu s-a mai întâmplat vreodată ca bugetul de stat să nu fie adoptat până la ora actuală. Nu înţeleg de ce coaliţia de guvernare trage de timp, nu înţeleg ce planuri au, dar înţeleg că nu sunt competenţi pentru a guverna această ţară. Sper ca românii să nu îi mai gireze prin votul lor nici la europarlamentare nici la prezidenţiale şi nici la locale şi parlamentare. Şi-au dovedit cu vârf şi îndesat reaua voinţă şi incompetenţa", a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

În prezent, PNR are şase organizaţii locale în Bucureşti, şase organizaţii locale în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, Belgia şi Canada, şi 26 de Organizaţii Locale în marile oraşe din ţară: Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Craiova, Galaţi, Cluj Napoca, Bălceşti, Braşov, Baia Mare, Sibiu, Satu Mare, Tulcea, Buzău, Bacău, Piatra Neamţ, Deva, Oradea, Arad, Reşiţa, Tîrgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Băile Olăneşti, Suceava, Piteşti şi Vatra Dornei. 

Partidul Noua Românie este singura formaţiune politică din ţară care nu primeşte membri din alte partide, nici traseişti politici şi nici nu face alianţe cu alte partide.

Noua Românie va candida la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Dacă ai minim 18 ani, nu ai mai fost membru în alt partid cel puţin în ultimii 7 ani şi îţi doreşti o schimbare în ţară iar actualii politicieni nu te mai reprezintă vino în echipa Noua Românie.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.