PNR dă start campaniei de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale din 2019

Partidul Noua Românie începe de azi, 1 mai 2019, campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale din acest an. Sebastian Popescu a fost desemnat în 17 iunie 2018, de către Adunarea Generală a PNR, drept candidatul Noua Românie la funcţia de Preşedinte al României.

PNR începe de azi, campania pentru alegerile prezidenţiale. Toţi românii care îşi doresc un nou Preşedinte, sunt invitaţi să semneze pentru candidatul PNR, Sebastian Popescu.

În vârstă de 37 de ani, Sebastian Popescu, de profesie Doctor Medic Veterinar, este fondatorul Partidului Noua Românie şi în prezent ocupă funcţia de Preşedinte al PNR.

A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Timişoara în anul 2006, iar din anul 2007 locuieşte la Bucureşti. Sebastian Popescu candidează la funcţia de Preşedinte al României pentru a reda speranţa românilor că schimbarea este posibilă doar atunci când crezi.

"Cred în schimbare şi cred că românii au capacitatea de a realiza lucruri măreţe, dar cu condiţia să fie uniţi şi să aibă un lider care să le insufle dragostea de ţară, de neam, de patrie, au nevoie de un Preşedinte care să-i respecte, să-i ocrotească şi să-i reprezinte cu cinste peste tot în lume. Îmi doresc să reprezint România pe tot mapamontul şi să le spun tuturor ce oameni frumoşi, curajoşi, inteligenţi şi buni sunt românii. Îmi doresc să contribui la promovarea României în toată lumea, să afle toţi despre "Grădina Maicii Domnului", aşa cum a denumit-o Papa Ioan Paul al II-lea în anul 1999 când a sosit pentru prima dată în România. Minunile apar doar atunci când crezi cu adevărat şi când faci ceva în direcţia bună. Cred că românii vor schimbare, cred că românii vor un alt Preşedinte şi de aceea mă înham la această provocare, cea mai mare din viaţa mea. Sunt pregătit să devin cel mai tânăr Preşedinte din istoria României", a declarat Sebastian Popescu.

Toţi cei care vor să semneze pentru Sebastian Popescu şi să ajute la strângerea de semnături, pot solicita formularul de semnături, prin trimiterea unui email la adresa [email protected]