Înscrie-te în PNR, singurul partid care va elimina pensiile speciale din România

PNR, singurul partid creat de la zero, de tineri care nu au mai făcut politică, va elimina toate pensiile speciale din România. PNR introduce principiul contributivităţii atunci când se va stabili cuantumul pensiilor pentru români.

Gata cu "pensiile nesimţite", cu "pensiile speciale" şi cu favoritismele pentru anumite categegorii socio-profesionale. PNR va pune capăt dezmăţului pe seama banului public şi va restabili dreptatea socială.

Pensiile speciale creează discriminare între români. Preşedintele PNR consideră că nu pot fi unii români mai "speciali" decât ceilalţi români.

"PNR, încă de la înfiinţare, a anunţat prin programul politic, faptul că va desfiinţa prin lege, toate pensiile speciale. Nu sunt normale, nu sunt legale, nu sunt morale, pentru majoritatea român ilor. Pensiile speciale discrimnează şi pune pe unii români, deaspura celor mulţi care sunt buni doar să plătească taxe şi impozite pentru a le plăti lor pensiile nesimţit de mari. De aceea, PNR va modifica legea pensiilor pentru a introduce principiul contributivităţii pentru toţi pensionarii. Aşa este normal, echitabil, legal, moral, să primeşti pensie în funcţie de cât ai contribuit. Să terminăm modată cu favoritismele doar pentru unii români, să-i punem deasupra tuturor. Pentru PNR, toţi românii sunt speciali, nu doar unii", a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

Noua Românie, singurul partid din ţară creat de la zero, care nu primeşte traseişti politici şi nici membri din alte partide, doreşte să îşi mărească echipa.

Dacă ai minim 18 ani şi vrei să pui umărul la schimbrea lucrurilor în România, vino în echipa PNR.

Completează formularul de înscriere în PNR şi transformă vorbele în fapte reale şi contribuie la contrucţia unei Noi Românii.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.