PNR împlineşte, azi, patru ani de la înfiinţare!

Partidul Noua Românie, singurul partid din ţară care nu primeşte membri din alte partide şi nici traseişti politici, aniversează azi, patru ani de la înfiinţare.

În urmă cu exact patru ani, pe 17 iunie 2015, Tribunalul Bucureşti a dispus înfiinţarea Partidului Noua Românie. PNR este singurul partid din ţară, creat de la zero, de către tineri care nu au mai fost în alte partide. Acum patru ani s-a născut PNR, cu scopul de a reda speranţa românilor, că se poate produce schimbarea, că împreună putem deveni o alternativă la actuala clasă politică.

În cei patru ani de zile, PNR a reuşit să participe în 2016 la alegerile parlamentare, cu candidaţi în cinci judeţe: Timiş, Vâlcea, Gorj, Satu Mare şi Neamţ.

În 2017, Sorin Preda Nica a candidat la alegerile locale parţiale de la Primăria Craiova. 

În 2017, PNR a depus la Parlament, amendament ela şase legi electorale şi un amendament cu privire la modificarea condiţiilor de vânzare a terenurilor câtre stărini.

În 2019, PNR a adunat peste 100,000 de semnături la europarlamentare şi a obţinut în instanţă, ssizarea CCR cu privire la neconstituţionalitatea semnăturilor.

În 2019, Preşedintele PNR, Sebastian Popescu va candida la alegerile prezidenţiale.

În prezent, PNR are 38 de Organizaţii Locale înfiinţate, şase sunt în Bucureşti, şase în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, Belgia şi Canada, iar  26 în marile oraşe din ţară: Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Craiova, Galaţi, Bacău, Piatra Neamţ, Deva, Cluj Napoca, Oradea, Reşiţa, Tîrgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Suceava, Vatra Dornei, Bălceşti, Braşov, Satu Mare, Baia Mare, Sibiu, Băile Olăneşti, Buzău, Tulcea, Piteşti şi Arad.

Dacă ai minim 18 ani şi vrei să pui umărul la schimbrea lucrurilor în România, vino în echipa PNR.

Completează formularul de înscriere în PNR şi transformă vorbele în fapte reale şi contribuie la contrucţia unei Noi Românii.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.