România ar putea avea cel mai tânăr Preşedinte din istorie. Iată cine este şi cu ce se ocupă tânărul român!

România ar putea avea, peste câteva luni, cel mai tânăr preşedinte din istorie. Sebastian Popescu, în vârstă de 37 de ani, de profesie doctor medic veterinar, doreşte să devină noul Preşedinte al României.

Nu este nici omul „sistemului”, nu provine din rândurile politicienilor corupţi, ci provine din rândurile celor mulţi, sătui de actuala clasă politică care nu face nimic pentru cetăţeni.

Sebastian Popescu consideră că este timpul ca tinerii români să se implice în mod real şi serios în conducerea ţării pentru a o dezvolta şi moderniza la fel ca alte ţări din UE. Tânărul medic este convins că românii îşi doresc o schimbare radicală în ţară şi consideră faptul că actuala clasă politică, în frunte cu actualul Preşedinte, este una compromisă şi că ea trebuie schimbată în totalitate.

„Cred în schimbare şi cred că românii au capacitatea de a realiza lucruri măreţe, dar cu condiţia să fie uniţi şi să aibă un lider care să le insufle dragostea de ţară, de neam, de patrie, au nevoie de un Preşedinte care să-i respecte, să-i ocrotească şi să-i reprezinte cu cinste peste tot în lume. Minunile apar doar atunci când crezi cu adevărat şi când faci ceva în direcţia bună. Cred că românii vor schimbare, cred că românii vor un alt Preşedinte şi de aceea mă înham la această provocare, cea mai mare din viaţa mea. Sunt pregătit să devin cel mai tânăr Preşedinte din istoria României”, a declarat Sebastian Popescu.

Încă din 2015, Sebastian Popescu a decis să iasă din rând, să renunţe la concedii şi timp liber şi să se dedice unui ţel, acela de a încerca să schimbe ceva în ţara sa. Aşa a apărut proiectul Noua Românie, lansat în 2015 alături de trei tineri care au avut curajul de a porni la drum alături de tânărul medic veterinar.

Pe 17 iunie, Sebastian Popescu a fost desemnat oficial, de către Adunarea Generală a PNR, drept candidatul Noua Românie la alegerile prezidenţiale din anul 2019. 

În ciuda vârstei, Sebastian Popescu a dovedit atât colegilor săi din Noua Românie cât şi celor care l-au cunoscut, că are capacitatea şi maturitatea de a fi un lider, de a coordona echipe şi de a mobiliza oamenii pentru a-l urma în proiectul prin care îşi propune să schimbe din temelii România în următorii ani.

Dacă românii vor dori cu adevărat schimbarea, în anul 2019 au şansa să o producă chiar ei, doar să vrea!

 

Dacă vrei să tealături echipei Noua Românie şi să faci parte din echipa de campanie a lui Sebastian Popescu, te poţi înscrie pe site-ul oficial al PNR şi să devii membru al celui mai modern, inovator şi transparent proiect politic din România.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statutul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie