Sebastian Popescu este oficial cel mai tânăr candidat la Prezidenţiale, din istoria României

Sebastian Popescu a fost validat în cursa pentru alegerile prezidenţiale. Drept urmare, Preşedintele PNR a devenit în mod oficial, cel mai tînăr candidat la funcţia supremă în stat, din întreaga istorie a României.

De profesie doctor medic veterinar, Sebastian Popescu, în vârstă de 37 de ani, va candida în premieră la alegerile prezidenţiale. Biroul Electoral Central a validat candidatula PNR la prezidenţiale.

Nu este nici omul „sistemului”, nu provine din rândurile politicienilor corupţi, ci provine din rândurile celor mulţi, sătui de actuala clasă politică care nu face nimic pentru cetăţeni.

Sebastian Popescu consideră că este timpul ca tinerii români să se implice în mod real şi serios în conducerea ţării pentru a o dezvolta şi moderniza la fel ca alte ţări din UE. Tânărul medic este convins că românii îşi doresc o schimbare radicală în ţară şi consideră faptul că actuala clasă politică, în frunte cu actualul Preşedinte, este una compromisă şi că ea trebuie schimbată în totalitate.

„Cred în schimbare şi cred că românii au capacitatea de a realiza lucruri măreţe, dar cu condiţia să fie uniţi şi să aibă un lider care să le insufle dragostea de ţară, de neam, de patrie, au nevoie de un Preşedinte care să-i respecte, să-i ocrotească şi să-i reprezinte cu cinste peste tot în lume. Minunile apar doar atunci când crezi cu adevărat şi când faci ceva în direcţia bună. Cred că românii vor schimbare, cred că românii vor un alt Preşedinte şi de aceea mă înham la această provocare, cea mai mare din viaţa mea. Sunt pregătit să devin cel mai tânăr Preşedinte din istoria României”, a declarat Sebastian Popescu.

 

Potrivit tragerii la sorţi, Sebastian Popescu va ocupa opziţia 8 pe buletinul de vot. Primul tur al alegerilor prezidenţiale va fi pe 10 noiembrie 2019.

Dacă românii vor dori cu adevărat schimbarea, în anul 2019 au şansa să o producă chiar ei, doar să vrea!

Dacă vrei să te alături echipei Noua Românie şi să faci parte din echipa de campanie a lui Sebastian Popescu, te poţi înscrie pe site-ul oficial al PNR şi să devii membru al celui mai modern, inovator şi transparent proiect politic din România.

PE SITE-UL OFICIAL AL NOUA ROMÂNIE PUTEȚI CITI STATUTUL ȘI PROGRAMUL POLITIC, WWW.PARTIDULNOUAROMANIE.RO.

ÎNSCRIE-TE ÎN NOUA ROMÂNIE ȘI IA PARTE LA ADEVĂRATA SCHIMBARE A ȚĂRII.   

URMĂREȘTE PE FACEBOOK ACTIVITATEA NOUA ROMÂNIE