Sebastian Popescu a obţinut 30.850 de voturi la prezidenţiale cu ZERO lei

Preşedintele PNR, Sebastian Popescu, cel mai tânăr candidat la prezidenţiale din istorie, a demonstrat tuturor că nu îţi trebuie bani pentru a convinge românii să te voteze. Omul este cel mai important, nu banii.

Sebastian Popescu a reuşit să convingă 30,850 de români să-l voteze, deşi era cel mai tânăr candidat din istorie. Prin naturaleţe, simplitate şi modestie, Preşedintele PNR s-a făcut plăcut în campanie şi astfel a determinat aproximativ 31,000 de români să-l voteze.

"Vă mărturisesc sincer că nu mă aşteptam să obţin atât de multe voturi. Să faci o campanie electorală la prezidenţiale cu zero lei şi cu o mână de oameni, şi să obţii 30,850 voturi, este incredibil. Mă bucur că le-am demonstrat tuturor că nu banii sunt importanţi, ci oamenii. Important este să fii sincer cu românii, să nu te prefaci, să nu îi minţi şi atunci ei te vor vota şi susţine. Le mulţumesc încă odată celor 30,850 de români care m-au votat şi îi asigur că voi lupta şi mai aprig pentru această ţară şi să nu le dau niciun motiv de regret pentru că au avut încredere în mine", a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

Dacă vrei să te alături echipei Noua Românie şi să faci parte din echipa de campanie a lui Sebastian Popescu, te poţi înscrie pe site-ul oficial al PNR şi să devii membru al celui mai modern, inovator şi transparent proiect politic din România.

PE SITE-UL OFICIAL AL NOUA ROMÂNIE PUTEȚI CITI STATUTUL ȘI PROGRAMUL POLITIC, WWW.PARTIDULNOUAROMANIE.RO.

ÎNSCRIE-TE ÎN NOUA ROMÂNIE ȘI IA PARTE LA ADEVĂRATA SCHIMBARE A ȚĂRII.   

URMĂREȘTE PE FACEBOOK ACTIVITATEA NOUA ROMÂNIE